Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Camilla e distrusă. Nepoata sa suferă de o afecțiune medicală „insuportabilă”

Regina Camilla e distrusă. Nepoata sa suferă de o afecțiune medicală „insuportabilă”
După operațiile lui Kate Middleton și regele Charles, regina Camilla are acum o altă problemă. Nepoata sa, Ayesha Shand, dezvăluie lupta sa cu o afecțiune medicală „insuportabilă” și „chinuitoare”.

Problemele par că nu se mai opresc la Casa regală britanică. Nepoata reginei Camilla, a spus că se luptă cu o afecțiune medicală „insuportabilă” și „chinuitoare”.

Urmând exemplul regelui Charles, nepoata reginei Camilla a făcut o declarație publică foarte sinceră despre propriile probleme de sănătate. Ayesha Shand a dezvăluit că duce o luptă „agonizantă” și „insuportabilă” cu o afecțiune de lungă durată. Ayesha, în vârstă de 29 de ani, al cărei tată a fost Mark Shand, regretatul și iubitul frate al reginei, spune că va fi supusă unei intervenții chirurgicale pentru a ajuta la tratarea durerii atroce care vine cu endometrioza.

„În fiecare lună ingerez sute de analgezice, leșin, vomit”

„Este, chinuitor și complet insuportabil. În fiecare lună, ingerez sute de analgezice, leșin, vomit, îmi petrec nopți și zile ghemuită pe podea plângând. Toate acestea sunt urmate de valuri intense de neputință și depresie. Endometrioza este foarte greu de diagnosticat, de tratat și, în cele din urmă, de vindecat”.

Nepoata reginei Camilla va fi operată. Sursă foto: Daily mail

„Potrivit statisticilor, una din zece femei suferă de ea, dar din cauza incapacității de a diagnostica această afecțiune, este probabil [să fie] dublu. Majoritatea femeilor trăiesc acest ciclu de durere în tăcere. Eu sunt suficient de norocoasă pentru a fi operată în câteva săptămâni”, a mărturisit Shand, care lucrează la galeria de artă Hauser & Wirth din New York. Unde tatăl ei, un conservator, a murit după o cădere accidentală în 2014, la vârsta de 62 de ani.

Regina își susține nepoata și cumnata

Comentariile online ale lui Shand urmează deciziei regelui Charles de a publica o declarație neobișnuit de detaliată despre propria sănătate. Palatul Buckingham a explicat că a avut nevoie de tratament pentru o operație de prostată. Surse regale au declarat că a fost „foarte dornic” să împărtășească starea sa cu țara, pentru a încuraja alți bărbați care ar putea avea simptome să se supună unui control.

Ayesha, a cărei mamă este fosta soție a lui Shand, fosta actriță franceză Clio Goldsmith, va fi, fără îndoială, susținută de regină. Ea a vorbit despre modul în care mătușa ei a ajutat-o să facă față pierderii tatălui ei. „Ea a fost incredibilă în a fi acolo pentru mine, nu doar personal, ci și în a menține moștenirea tatălui meu și a fi acolo pentru el”, a declarat Shand în 2021.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre