Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur are parte de revederi emoționante. Cine este bărbatul cu care a petrecut în Dubai

Iulia Vântur are parte de revederi emoționante. Cine este bărbatul cu care a petrecut în Dubai
Celebra prezentatoare plecată de ani buni din România nu pierde nicio ocazie de a se distra, chiar și atunci când nu este însoțită de iubitul ei Salman Khan. Chiar Iulia Vântur a postat imaginile pe Instagram, iar în ele fanii au putut vedea cât este de fericita de revederea cu bărbatul celebru pe care l-a îmbrățișat.

În ultima vreme Iulia Vântur are parte numai de revederi cu persoane dragi din România. In urmă cu o lună, prezentatoarea s-a distrat în India alături de Loredana Groza și fiica acesteia, Elena Bocancea. Cele două erau in vacanță așa că i-au făcut o surpriza de proporții Iuliei. 

Lori alături de fiica sa s-au fotografiat la momentul respectiv cu Salman Khan, iar actorul părea foarte fericit că se află lângă două frumuseți. Loredana Groza a postat totul pe rețeaua de socializare, alături de alte poze din locul care a început să-i placă din ce în ce mai mult. „Vă mulțumim @vanturiulia @beingsalmankhan pentru că ne-ați primit și pentru primirea voastră caldă! Locul vostru este atât de primitor! Vă mulțumim că ne-ați răsfățat și ne-ați făcut să ne fie greu să ne întoarcem acasă!”, a fost mesajul Loredanei.

S-a aruncat în brațele lui Mihai Petre

Dupa revederea cu Loredana, vedeta a avut parte de încă o reuniune care i-a umplut sufletul de bucurie. Aflată la un festivalul Untold din Dubai, iubita lui Salman Khan s-a reunit cu numeroși colegi din industria sa, printre care și Mihai Petre. Reîntâlnirea lor a fost specială, iar la vederea lui, Iulia nu a ezitat să se arunce în brațele lui, rememorând vremurile în care au fost colegi în cadrul unei emisiunii „Dansez pentru tine” de la Pro TV, cu peste 15 ani în urmă. Această întâlnire a fost extrem de emoționantă pentru amândoi, iar Iulia a împărtășit momentul pe contul său de Instagram. Mihai Petre nu a fost singur, ci însoțit de Elvira Petre, soția sa.

Sursa foto: Instagram

Filmarea postată de Iulia a fost însoțită de un mesaj care sublinia importanța revederii cu colegi dragi de la Pro Tv, cu care a trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe. Acest lucru sugerează că vedeta își amintește cu nostalgie de acele momente magice: : ”Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe”, a fost mesajul prezentatoarei.

În timp ce Iulia participa la festivalul din Dubai, celebrul actor indian Salman Khan a profitat de ocazie pentru a promova o nouă producție indiană de succes. Din postările lor online, pare că aceasta nu a fost însoțită de Salman Khan în mini vacanța arabă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre