Simona Ionescu / Redactor Șef

Steven Seagal, vizită la o grădină zoologică privată din Dubai. Iată ce a făcut celebrul actor. Foto

Steven Seagal, vizită la o grădină zoologică privată din Dubai. Iată ce a făcut celebrul actor. Foto
Actorul hollywoodian Steven Seagal și politicianul scoțian George Galloway au fost în vizită la o grădină zoologică din Dubai. Iată ce a făcut vedeta.

În vizită la o grădină zoologică privată din Dubai, Steven Seagal s-a fotografiat cu un șarpe uriaș, a hrănit un urs, s-a jucat cu un ligre și s-a lăsat îmbrățișat de un leneș.

Au fost oaspeții miliardarului dr. Saif Belhasa

Steven Seagal și George Galloway, au făcut o excursie la o grădină zoologică din Dubai, unde au vizitat o serie de animale exotice. Actorul de la Hollywood, în vârstă de 71 de ani, și politicianul scoțian, în vârstă de 69 de ani au fost oaspeții miliardarului Dr. Saif Belhasa, care deține grădina zoologică privată Fame Park și care i-a invitat să o exploreze.

Steven Seagal, în vizită la o grădină zoologică privată din Dubai. Sursă foto: Dailymail

Steven și George au făcut cunoștință cu menajeria de animale, inclusiv cu un piton uriaș, pe care l-au ținut cu mândrie în fața camerei. De asemenea, cei doi bărbați și un liger (o încrucișare dintre un leu și un tigru) au tras de o frânghie, iar în final, marea felină a avut câștig de cauză.

În „luptă” cu un liger…

A hrănit cu lapte un pui de leu

Un urs uriaș părea fericit când a mâncat din mâna lui Steven. Actorul nu a fost deloc speriat de prezența animalului, ba chiar a afișat un zâmbet în timp ce se afla la doar câțiva metri de acesta. Mare iubitor de animale, Seagal s-a îmbrățișat cu un leneș, care și-a înfășurat brațele în jurul gâtului lui Steven. Ulterior, el a hrănit un leu cu o sticlă de lapte.

În vizita la grădina zoologică, George a fost însoțit de soția sa, Putri Gayatri Pertiw și au fost fotografiați stând cu maimuțele, inclusiv cu una mai obraznică, care s-a cocoțat pe genunchiul ei. Steven și George au mers la grădina zoologică doar pe bază de invitație în aceeași zi, însă nu se știe dacă se cunoșteau înainte de călătorie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre