Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur are un critic vehement în India. Românca a fost în centrul atenției la petrecerea lui Salman Khan

Iulia Vântur are un critic vehement în India. Românca a fost în centrul atenției la petrecerea lui Salman Khan
Recent, Salman Khan a făcut petrecere mare de ziua lui. Tortul a fost cu adevărat spectaculos.

Celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan și-a serbat ziua de naștere la fermă. Cine i-a fost alături.

Iulia Vântur are un critic vehement în India. Românca a fost în centrul atenției la petrecerea lui Salman Khan

Frumoasa Iulia Vântur s-a hotărât că plece din România cu câțiva ani în urmă și să înceapă o viață nouă în India. Cântă, dansează, e prezentă în show-uri. De când e iubita lui Salman Khan toată lumea e cu ochii pe ea, e filmată și fotografiată la orice pas, iar comentariile răutăcioșilor nu lipsesc. Așa s-a întâmplat și la ziua de naștere a lui Salman Khan, pe care și-a organizat-o la superba fermă pe care o are în Panvel.

Dacă era o persoană neinteresantă, care nu face nimic decât să se iubeasă cu Salman Khan, jurnaliștii care stau cu ochii pe showbiz nici nu o băgau în seamă pe Iulia Vântur. Așa însă, chiar înțepând-o, au scris, au filmat-o și comentat-o pe românca noastră care, de ani de zile, e iubita și partenera de viață a celui mai îndrăgit actor indian.

„Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

Cârcotași, jurnaliștii indieni din presa mondenă au urmărit-o pe Iulia și au văzut că nu stătea lipită de Salman. ”Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?” sau ”Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan. „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”, sunt doar câteva din titlurile site-urilor din India. De fapt, nu se întâmplase nimic. Salman tăia tortul fiind înconjurat de prieteni, iar Iulia era doar la un pas distanță, se întreținea bucuroasă cu alte persoane și își aplauda iubitul, așa cum se vede pe filmările de la eveniment.

Salman, la un pas de o mare nenorocire înainte de Crăciun

Chiar în dimineața zilei de Crăciun, Iulia s-a speriat îngrozitor după ce Salman a fost mușcat de un șarpe, tot la fermă. Deși acesta nu era veninos, actorul a fost transportat de urgență la spitalul MGM din Kamothe. Chiar și așa, Salman a avut nevoie de șase ore de tratament și supraveghere din partea medicilor.

După acest episod, toată lumea a răsuflat ușurată, iar vedeta de la Bollywood a ajuns acasă unde a petrecut cu cei dragi. Imediat în ziare au apărut și câteva glume despre Salman Khan:. „Șarpele a scăpat după ce l-a mușcat pe tigrul indian” sau „Șarpele a dorit să facă o poză cu starul indian și apoi acesta s-a asigurat că actorul este bine și a plecat”, au scris jurnaliștii.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre