Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur nu își vede părinții de Sărbători. Pandemia i-a dat viața peste cap

Iulia Vântur nu își vede părinții de Sărbători. Pandemia i-a dat viața peste cap
Blondina Iulia Vântur trăiește de 7 ani în India, dar tot mai își făcea timp să își vadă părinții. Pandemia i-a schimbat și ei viața. Anul acesta, Sărbătorile de iarnă vor fi cu multe restricții.

Fosta vedetă PRO TV își construiește o carieră departe de casă, tocmai în India. Sunt 7 ani de când Iulia Vântur locuiește în India, la 5.500 km de casa ei. Filmează, iubește, și-a schimbat total viața.

Iulia Vântur nu își vede părinții de Sărbători

Ieșeanca Iulia Vântur (40 de ani) este acum indiancă. Frumoasa blondină s-a mutat de mai bine de șapte ani în India, pentru a fi mai aproape de iubitul ei, starul indian Salman Khan.

Când credea că totul merge în sensul pe care și-l dorea, a apărut pandemia de COVID-19 care i-a schimbat și ei viața.

Cătălin Măruță a vorbit cu ea și a aflat că Iulia Vântur nu își va vedea părinții de sărbători și că nici pe Salman Khan (54 de ani) nu îl vede prea des, din pricina pandemiei.

Iulia Vântur a publicat poze cu părinții ei care sunt născuți în decembrie și, din mesajele postate, reiese că este topită de dorul lor.

Atât Salman Khan, cât și Iulia Vântur își iau în serios meseriile și nici unul dintre ei nu are de gând să renunțe la actorie de dragul celuilalt. Astfel, proiectele profesionale îi țin la distanță de multe ori, însă cu toate astea relația lor funcționează foarte bine și așa.

Iulia Vântur e prințesă într-un nou film

După multe luni de izolare, dată fiind pandemia COVID-19, Iulia Vântur s-a întors pe platourile de filmare și acest lucru o face foarte fericită. Situația are însă și un dezavantaj, acela de a fi departe de Salman Khan, care filmează, la rândul lui, în altă parte.

„Suntem în studio, filmăm. Este un film cu un mesaj foarte puternic împotriva discriminării de orice fel. Personajul pe care îl interpretez eu este o descendentă a familiei regale. Sunt o mică prințesă așa, care militează pentru drepturile omului, împotriva discriminării. Este un rol foarte frumos. Am făcut filmări în Londra, mai aveam o săptămână de filmat acolo, dar a venit pandemia peste noi.  Acum am reluat, slavă Domnului, filmările și vom termina în curând’, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea La Măruță.

Iulia Vântur, departe de România

Întrebată de Cătălin Măruță ce face Salman Khan, Iulia a răspuns: „Foarte bine, muncește. Filmează. Au fost 9 luni de zile de pandemie. La muncă cu noi acum”, a spus Iulia Vântur, la PRO TV.

Iulia Vântur va petrece Crăciunul departe de România și de familia ei, însă nu este prima dată, de când locuiește în India, când se întâmplă să fie acolo de Sărbători.

Iulia Vântur își vede aproape zilnic părinții, dar pe videocall

„Nu e primul Crăciun departe de părinți, dar cred că ăsta este cel mai greu. E multă vreme de când nu i-am mai văzut pe ai mei. Îi văd aproape zilnic pe videocall. Chiar dinainte de pandemie nu ne-am mai văzut” , a mai spus Iulia Vântur.

Fosta vedetă PRO TV de devenit o mică vedetă la 15 ani, când a participat la concursuri de frumusețe, apoi a debutat în teatru și la televiziune. A devenit cunoscută la pupitrul știlor PRO TV, apoi ca prezentatoare la show-ul Dansez pentru tine.


3 câini faimoși pe Internet. Au milioane de like-uri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre