Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur, ținută de infarct la Premiile din Abu Dhabi. „Propriul meu basm”

Iulia Vântur, ținută de infarct la Premiile din Abu Dhabi. „Propriul meu basm”
Iulia Vântur a fost în centrul atenției la decernarea Premiilor Academiei Internaționale de Film Indian din Abu Dhabi. Ținuta purtată a făcut-o să arate ca o prințesă.

Iulia Vântur s-a întrecut pe sine la decernarea Premiilor Academiei Internaționale de Film Indian din Abu Dhabi. Vedeta a purtat o ținută spectaculoasă accesorizată cu bijuterii surprinzătoare și a atras toate privirile.

Colierul cu o piatră de 200 de karate

Pe covorul roșu de la Premiile Academiei Internaționale de Film Indian, Iulia Vântur a strălucit. Fosta prezentatoare a ales să poarte o rochie de prințesă în nuanțe argintii, cu trenă și decolteu, un model cu totul și cu totul deosebit.

Ținuta care i-a venit ca turnată a fost accesorizată cu un set splendid format din inel, cercei și colier superb, cu un rubin de 200 de karate. Pentru un eveniment, Iulia a ales un machiaj care i-a scos în evidență trăsăturile frumoase, iar coafura a fost foarte șic.

„Ești om sau zână?”

Iulia a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii și un comentariu: „Propriul meu basm”.

După ce au văzut cât de frumoasă este Iulia, fanii săi i-au trimis cele mai frumoase mesaje. „Delicată și rafinată!”, „Superbă!”, „Strălucitoare!”, „Rubinul ca rubinul, dar ochii sunt superbi!”, „Ești frumoasă ca o prințesa din povești”, „Mi-ai cucerit inima pur și simplu!”, „Acești ochi, acest chip, această frumusețe… ești om sau zână?”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

„M-am simțit ca o regină”

Într-un alt videoclip, Iulia le-a arătat fanilor și cum s-au desfășurat pregătirile pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente la care a participat. „M-am simțit ca o regină purtând aceste frumoase opere de artă pentru @iifa”, a spus vedeta.

Când a ajuns în sala unde au fost decernate premiile, blonda a fost asaltată de fani, iar Iulia a făcut fotografii și a dat autografe. Artista locuiește de mai bine de un deceniu în India, unde s-a impus în lumea muzicii și a filmului și are o relație cu Salman Khan de mulți ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri