Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur, umilită de Salman Khan. E clar că artistul nu are intenții serioase cu ea

Iulia Vântur, umilită de Salman Khan. E clar că artistul nu are intenții serioase cu ea
De ani buni, Iulia Vântur trage speranțe că va deveni soția lui Salman Khan, însă starul indian pare că n-are gânduri de însurătoare. În plus, ultimul său gest spune multe.

Recent, Salman Khan a organizat o petrece de cinci stele cu ocazia zilei de naștere, unde a participat și Iulia Vântur, dar și fostele iubite ale starului, Sangeeta Bijlani și Pooja Hegde. Până aici, nimic ieșit din comun, însă starul indian a fost surprins în ipostaze tandre cu sota iubită, Sangeeta Bijlani.

Ca și cum Iulia nici nu ar fi existat, el a sărutat-o pe brunetă pe frunte de față cu toată lumea. Un gest care i-a făcut pe toți cei prezenți să creadă că între cei a rămas mai mult decât o prietenie. Imaginile cu cei doi au fost surprinse de presa indiană, apoi au ajuns în toată lumea.

Iulia s-a enervat cumplit, dar a preferat să-și înghită cuvintele

Sursele spun că atunci când a văzut ce se întâmplă în fața sa, Iulia s-ar fi enervat cumplit, dar a preferat să-și înghită vorbele. Probabil ca să nu-l supere pe Salman Khan. Asa că românca a plecat capul și s-a retras într-un colț cu sufletul sfărâmat.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră”

Nu demult, Iulia a dat un interviu în care a vorbit cât de greu i-a fost la începutul relației sale cu actorul din India, afirmând că la început n-a fost văzută deloc cu ochi buni. „Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală.

Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista!

„Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii”

E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină.

Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea lui Teo.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre