Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur, vestea momentului. Se întâmplă după 10 ani de relație cu Salman Khan

Iulia Vântur, vestea momentului. Se întâmplă după 10 ani de relație cu Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan au o relație care a depășit deja un deceniu, și formează unul din cele mai urmărite cupluri din showbiz, în România și în India. Fanii ambelor vedete așteaptă cu sufletul la gură anunțul căsătoriei lor.

Iulia Vântur a dat vestea cea mai așteptată de fanii lui Salman Khan. Vedeta este într-o relație cu actorul indian deja de 10 ani. În ciuda faptului că ambii sunt vedete cunoscute internațional, povestea lor de dragoste a fost mereu una discretă. După 10 ani de relație, frumoasa româncă a anunțat ce urmează în viața lor, ce realizări și ce planuri au.

Iulia Vântur a anunțat că filmările pentru documentarul despre viața lui Salman Khan s-au încheiat. Vedeta din România s-a implicat intens în acest proiect, iar acum așteaptă să fie gata montajul. „Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă’, a declarat Iulia Vântur pentru Cancan.ro.

Ce spune Iulia Vântur despre tatăl lui Salman Khan

Filmul documentar prezintă viața iubitului frumoasei românce. Puțină lume știe că vedeta de la Bollywood  a avut o situație financiară foarte grea în copilărie. Cel care azi e unul dintre cei mai bogați actori indieni, care își duce viața într-un adevărat palat cu grădini luxuriante, așa cum s-a văzut din postările Iuliei, a fost în situația în care, atunci când era mic , părinții lui abia își permiteau să-i plătească școala. Aceștia au făcut eforturi colosale pentru a-i asigura o viață decentă copilului lor.

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație discretă de 10 ani

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.

Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș”, spune Iulia Vântur despre părintele lui Salman Khan.

Turneu în America

Iubita lui Salman Khan va pleca într-un turneu în Statele Unite ale Americii. Vedeta a scos piese noi pe care se pregătește să le cânte americanilor. În aceste zile, ea se află la Londra, unde filmează o piesă pentru un film de la Bollywood.  „În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America”, a mai spus Iulia Vântur.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre