Simona Ionescu / Redactor Șef

Iuliana Tudor a dat vestea tristă. A pierdut-o pe „cea mai puternică ființă”

Iuliana Tudor a dat vestea tristă. A pierdut-o pe „cea mai puternică ființă”
Binecunoscuta prezentatoare de la TVR Iuliana Tudor trece prin momente grele. „Cea mai puternică ființă”, mama ei, s-a stins din viață.

Iuliana Tudor a rămas fără „cea mai puternică ființă”. Femeia care i-a dat viață s-a stins chiar în ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil.

„A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea”

Iuliana Tudor a găsit acum puterea să scrie un mesaj pe contul de socializare, în care a vorbit despre moartea mamei sale și ce a reprezentat pentru ea. Alături de tatăl său, prezentatoarea le-a mulțumit prietenilor pentru gândurile bune, mărturisind că se roagă pentru sufletul mamei sale.

„Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur.

Iuliana Tudor și-a pierdut mama… Sursă foto: instagram

„Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață!”

A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face!

Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ! ✝️ Dumnezeu să o odihnească!”, a fost mesajul Iulianei Tudor. Fanii i-au fost alături și i-au transmis nenumărate mesaje de condoleanțe și au sfătuit-o să fie puternică, pentru a putea să treacă peste unul dintre cele mai grele momente ale vieții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre