Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador are aceeași soartă ca și prietenul Culiță Sterp. Cântărețul a trimis un mesaj tăios pe rețelele de socializare

Jador are aceeași soartă ca și prietenul Culiță Sterp. Cântărețul a trimis un mesaj tăios pe rețelele de socializare
La doar câteva săptămâni după ce Culiță Sterp a fost jefuit, fiindu-i furat seiful de 100 de kilograme din casă, Jador trece prin aceeași situație neplăcută.

Jador a rămas fără banii din casă. Cântărețul e cu nervii la pământ, pentru că suma nu e deloc neglijabilă.

Jador are aceeași soartă ca și prietenul Culiță Sterp. Cântărețul a trimis un mesaj tăios pe rețelele de socializare

De când i s-au furat bani din casă, Jador nu știe ce să mai facă ca să-și rezolve problema. El le-a spus totul fanilor, punctând și faptul că banii care au fost sustrași, și e vorba de o sumă considerabilă, erau ai surorii sale.

Surprinzător e faptul că artistul susține că știe cine a fost cel care a făcut acest gest necugetat, mai ales că acea persoană a fost ajutată ori de câte ori a fost în impas financiar. Cântărețul spune că nu va trece sub nici o formă cu vederea de data asta, mai ales că știe cât de mult s-a chinuit sora sa să-i strângă.

„I-ai luat pe-ai lu’ soru-mea și asta mă supără pentru că aia a muncit prin străinătate prin Norvegia”

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți, nu știu ce.

Jador i-a făcut o nedreptate unui copil. Ce a urmat după

N-am fost supărat și nici de data asta n-am fost supărat că mi-ai luat, cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe-ai mei, i-ai luat pe-ai lu’ soru-mea și asta mă supără pentru că aia a muncit prin străinătate prin Norvegia, ca să câștige și ea niște bani. De aici m-am supărat, pe ai mei puteai să-i furi și ai luat cam multicel de data asta și ai luat și de la soru-mea și ce să-ți zic…”, a fost mesajul lui Jador.

„Mi-e milă de fetița ta, mi-e milă de ea, că de ea îmi era milă, că nu ești în stare și ești un puturos”

În plus, Jador spune că bărbatul care i-a luat îi folosește pentru a cumpăra droguri pentru el și soție și nu are grijă de fetița pe care o au. „Să-ți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul în jos că, dacă o să mai am ocazia să, nu știu, să te ajut, n-o să mai ai ajutorul meu, pentru că nu-l mai meriți.

Nu știu ce să zic ca să nu vorbesc urât. Mi-e milă de fetița ta, mi-e milă de ea, că de ea îmi era milă, că nu ești în stare și ești un puturos și stai toată ziua în casă și nu faci nimic. Se știe, toți apropiații mei cred că știu despre cine vorbesc, să nu mă mai privești în ochi când mă vezi. Sunt și musculos așa și sunt și de la țară puțin și dau rău cu pumnul.

Nu dau, că mi-e milă de tine, lasă, măcar să-i cumperi ei, să nu-ți iei droguri de banii ăia și tu, și nevastă-ta. Măcar să-i iei Pampers la copilul ăla, să-ți fie rușine”, a spus Jador într-un filmuleț pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre