Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador își rezolvă problemele cu ajutorul fanilor. „Vă rog, din suflet, răzbunați-mă”. De ce l-a „altoit” mama sa cu grebla

Jador își rezolvă problemele cu ajutorul fanilor. „Vă rog, din suflet, răzbunați-mă”. De ce l-a „altoit” mama sa cu grebla
Jador nu a uitat niciodată de unde a plecat. A rămas același om care a muncit enorm ca să ajungă în top.

Are mare încredere în oameni, iar acest lucru de cele mai multe ori a fost în defavoarea lui. Iată prin ce a trecut Jador recent.

Jador își rezolvă problemele cu ajutorul fanilor. „Vă rog, din suflet, răzbunați-mă”. De ce l-a „altoit” mama sa cu grebla

Cântărețul le-a povestit fanilor cum a vrut să cumpere un produs foarte scump, a plătit, dar nu l-a primit nici în acest moment. Această lecție l-a costat pe Jador câteva mii de euro și acum încearcă să rezolve problema apelând la ajutorul fanilor săi, cărora le-a dat numărul de telefon al celui care l-a tras pe sfoară.

„Nu am făcut niciun contract cu el, sunt prost rău de tot. Și mi-a dat țeapă”

„Există un om de la care am cumpărat un produs. Am dat foarte mulți bani pe el, e vorba de rândul miilor de euro și nu mi-a mai dat produsul. I-am dat banii înainte și nu mi-a mai dat produsul. Nu am făcut niciun contract cu el, sunt prost rău de tot. Și mi-a dat țeapă. Vă las numărul lui de telefon, nu-i vorbiți urât. Vă rog, din suflet, răzbunați-mă”, a spus Jador pe Instagram.

Nu-i place să mulgă vaca

Un episod recent al emisiunii Fiță cu Adiță i-a fost dedicat lui Jador. Adiță a ajuns la Bacău la familia lui Jador, unde mama cântărețului i-a făcut pe toți să râdă cu amintiri din copilărie, când artistul era tot timpul la pescuit. „L-am bătut cu grebla, era cuminte, dar mi-era frică să-l las, pentru că multă lume s-a înecat în lac. Era negru de la apă. ”, a mărturisit mama cântărețului.

Jador a suferit enorm atunci când tatăl său a fost nevoit să plece din țară pentru a munci. Ca să crești cinci copii, nu a fost deloc ușor. Aveam un servici în Bacău, dar se câștiga foarte puțin. Ca să iau bani mai mulți a trebuit să merg la București, apoi, Germania, Italia, Kurdistan.

Era foarte greu să stau departe de familie. Aș sfătui pe toți cei care pleacă, să-și ia cu ei familia”, a spus și tatăl vedetei. Și Jador a muncit mult, dar singurul lucru care nu-i plăcea să facă era să mulgă vaca. Dar când îi era foame, trecea și peste acest hop.

Mama nu-l lasă să bea alcool

Chiar dacă e băiat mare, Jador ține cont de tot ceea ce spun părinții lui, iar cea care i-a dat viață nu-l lasă niciodată să bea alcool. Chiar dacă uneori mai scapă… „Sper să mă înțeleagă, pentru că viața mai e și cum ți-o faci tu. Trebuie să fii atent în toate. Toată lumea de aici îl respectă, îl iubește. La noi în sat sunt oameni foarte buni”, a mărturisit mama lui Jador.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre