Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador, momente cumplite. Sora artistului nu se dezlipește de lângă el, iar fratele a dat vestea care a zdruncinat lumea muzicală

Jador, momente cumplite. Sora artistului nu se dezlipește de lângă el, iar fratele a dat vestea care a zdruncinat lumea muzicală
Face parte din categoria celor mai iubiți artiști ai momentului, iar melodiile lui răsună în casele românilor din toată lumea, mai ales la petreceri.

Când nimeni nu s-a așteptat, cântărețul a dat un mesaj tulburător de pe patul de spital și toată lumea a sperat să nu fie adevărat.

Din nefericire însă, se pare că artistul are probleme foarte grave cu sănătatea, motiv pentru care a anunțat că se va retrage din industria muzicală. „Vă anunț, cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei!

Jador i-a făcut o nedreptate unui copil. Ce a urmat după
Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai românilor

„În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor muzica mea gratis”

Ultima piesă va fi în luna decembrie… împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea este mai importantă! Anul acesta, cât ne mai rămâne, sper ca dumnezeu să mă mai țină și să pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor muzica mea gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador pe rețelele de socializare.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul”

Pentru că mii de fani au reacționat speriați de mesajul artistului, fratele lui a ieșit cu lămuriri despre situația disperată în care se află toată familia. El a spus că în acest moment artistul face tot felul de analize, pentru ca situația să se lămurească.

Jador, în emisiunea lui Nea Mărin

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

„Încercăm să ne păstrăm speranța”

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață.

Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, pentru Playtech Știri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre