Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador povestește ce i-a cerut lui Dumnezeu înainte de a-și cunoaște viitoarea soție. A vrut să devină profesor universitar

Jador povestește ce i-a cerut lui Dumnezeu înainte de a-și cunoaște viitoarea soție. A vrut să devină profesor universitar
Șase luni de iubire absolută și Jador e convins că și-a găsit femeia perfectă. Ea va deveni soția artistului, care a povestit ce i-a cerut lui Dumnezeu înainte ca Oana să apară în viața lui.

Credincios de când se știe, Jador și-a dorit dintotdeauna o femeie care să fie jumătatea lui. Iar Dumnezeu i-a scos-o în cale. Ce i-a cerut cântărețul Divinității înainte de a o cunoaște pe cea care acum îi va deveni soție.

Jador: „Doamne, dă-mi și mie o fată să-ți placă ție, după aia să-mi placă și mie”

Jador povestește cum și-a cunoscut viitoarea soție

Multe femei și-au dorit să-i intre lui Jador la suflet, dar doar una a reușit: Oana, femeia care-i va deveni soție. Și artistul e convins că această femeie e răspunsul pe care l-a primit la rugăciunile înălțate către Divinitate. „Am cunoscut-o pe Oana acum șase luni. M-am rugat la Dumnezeu și i-am spus: Doamne, dă-mi și mie o fată să-ți placă ție, după aia să-mi placă și mie. Și a doua zi am cunoscut-o.

La spital. Eu trebuia să fac proba psihologică și am zis acum e momentul să te gândești dacă vrei să mă cunoști sau nu. Și ea era tot la probă… Trebuia să mergem la Survivor. Eu nu știam că ea a fost la Survivor, mă uit eu la așa ceva? Nu m-am uitat la nici o emisiune cu mine, mi se pare că sunt prost. Partea cultă din mine, că am vrut la un moment dat să mă fac profesor universitar … partea mătii de manelist…”, s-a destăinuit cântărețul.

„Când mă trezesc din somn azi sunt cântăreț, mâine sunt Ion, poimâine profesor universitar, apoi preot”

Jador și viitoarea sa soție, Oana. Sursă foto: instagram

Jador susține că în momentul în care a văzut cum îl privește, a realizat imediat că ea e femeia dată de Dumnezeu. „Ști cum mă privea? Nimeni nu a făcut-o și nu o face așa. E obsedată, pur și simplu. Mă iubește foarte mult și acum am devenit eu obsedat de ea. Pentru ea, cred că a fost dragoste la prima vedere. Ea a făcut niște lucruri pentru mine…

Stătea cu mine până la patru dimineața și la cinci pleca la servici. Și tot așa, o săptămână… a dormit patru ore într-o săptămână. (…) Mă face să mă simt cum nimeni nu a făcut-o… eu sunt un om greu de suportat. Când mă trezesc din somn azi sunt cântăreț, mâine sunt Ion, poimâine profesor universitar, apoi preot… toate aceste personaje sunt în capul meu. Ăia cu proba psihologică au spus că sunt normal, dar eu nu cred”, a spus Jador, râzând.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre