Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador și Lino Golden vor să se scoată. L-au pus pe Cătălin Moroșanu să cânte cu ei

Jador și Lino Golden vor să se scoată. L-au pus pe Cătălin Moroșanu să cânte cu ei
E bătălie mare pentru supremație în topuri după ce Loredana și cei 10 maneliști au lansat piesa Fericire. Toți maneliștii își doresc să fie în trending și ca să reușească să se poziționeze acolo fie și pentru o zi, sunt gata de orice.

Numai unul din ei a fost cooptat în „melodia anului”, așa că, împreună cu prietenul lui, Jador și Lino Golden vor să se scoată și au apelat la Cătălin Moroșanu. L-au chemat pe sportiv alături de ei ca să scoată, în trei, o melodie. Pentru celebrul luptător  cunoscut în ring drept „Moartea din Carpați”, e o premieră.

În urmă cu câteva ore, Cătălin Moroșanu, Lino Golden și Jador au lansat împreună o piesă. Aceasta se numește „Sunt o fortză” și a prins deja la public. Marea surpriză a fost cu siguranță apariție luptătorului de K1, acesta cântând și el, fericit că a devenit „coleg de breaslă” cu cei doi tineri artiști propulsați în cariere de Alex Velea.

Jador și Lino Golden vor să se scoată

Cătălin Moroșanu a mărturisit, pe Tik Tok, că a fost foarte încântat de acest proiect și-și dorește ca piesa să „rupă” topurile. „Moartea din Carpați” explică și cine e de, de fapt, forța.

„Băi, Jadorel, nu sunt o forță în muzică, stai liniștit. Tu ești o forță în muzică! Tu ești numărul 1! Pentru mine a fost o plăcere deosebită să apar alături de tine și Lino. Mi-a plăcut foarte mult. Sper să vă placă. Mie-mi place videoclip-ul foarte mult și să rupă! Trebuie să rupă videoclip-ul ăsta. Nu se poate așa ceva. Dacă am fost campioni am fost, trebuie să fim campioni și aici”, a spus Cătălin Moroșanu în clipul de pe cunoscuta rețea de socialiƶare.

Mai trebuie spus că muzica îi aparține lui Jador, în timp ce versurile au fost compuse împreună de toți cei trei interpreți. În primele ore de la lansare melodia a strâns aproape 1,5 milioane de vizualizări.

Accidentat la Survivor, Moroșanu a rămas și fără permis

Faimosul luptător de K1 s-a apucat de cântat la 36 de ani. În ultima perioadă, chiar dacă nu a intrat în ring, a avut parte de destulă acțiune. Ultima întâmplare dramatică a fost la finele lunii aprilie, când a fost surprins de polițiști băut la volan. Pentru asta s-a ales cu amendă și cu permisul suspendat pentru 90 de zile.

Înainte, fusese în Republica Dominicană. Iar în urma experienței de acolo, va trebui să stea deoparte de orice competiție sportivă, o vreme. Luptătorul Cătălin Moroşanu a ieşit din competiţia Survivor România 2021 în urma unei accidentări, el s-a ales cu o ruptură de menisc și va trebui să se opereze.

Sursa foto: Capturi YouTube

Cum arată cel mai lung apartament din New York. Fotografii din „fortăreața” locuită de fiica lui Bill Clinton

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre