Simona Ionescu / Redactor Șef

James Bond No Time To Die amânat din nou. Când îl vom putea vedea

James Bond No Time To Die amânat din nou. Când îl vom putea vedea
Filmul lui James Bond No Time To Die a primit în sfârșit o altă dată de lansare definitivă, dar fanii vor trebui să aștepte până târziu în toamnă pentru a-l vedea.

Ultima ieșire a lui Daniel Craig ca celebrul 007 a fost, fără îndoială, cea mai mare victimă de la Hollywood a pandemiei globale, eliberarea filmului fiind amânată de mai multe ori. Acum, contul oficial Twitter Bond a anunțat că filmul va sosi pe 8 octombrie. Acesta trebuia să fie lansat în aprilie anul acesta, după mai multe întârzieri impuse de pandemie.

Cinematografele rămân închise pe piețele din întreaga lume

No Time To Die este cea mai recentă versiune care a fost respinsă în timp ce studiourile de la Hollywood se luptă să-și protejeze filmele de anumite condamnări la box office, deoarece cinematografele rămân închise pe piețele din întreaga lume.

Printre alte blockbustere afectate de pandemie se numără filmul cu super-eroi al lui Jared Leto Morbius, epicul SF Dune și continuarea de acțiune Top Gun: Maverick. No Time To Die a fost primul film major care a căzut victimă pandemiei când lansarea sa din aprilie 2020 a fost împinsă în noiembrie, după ce virusul a cuprins lumea.

În octombrie anul trecut, lansarea a fost întârziată până în aprilie, când a devenit clar că, cinematografele nu ar fi redeschise nicăieri în lume din cauza COVID-19.

James Bond No Time To Die

Pe lângă Craig, în vârstă de 52 de ani, în No Time To Die joacă și Lea Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch și Ana De Armas și este regizat de Cary Joji Fukunaga, cu un scenariu co-scris de creatorul Fleabag, Phoebe Waller-Bridge. Acesta va oferi un final satisfăcător pentru Bond, potrivit producătorului Barbara Broccoli. 

„Este un punct culminant al tot ceea ce a trecut prin portretizarea personajului său și leagă toate poveștile. Este un film destul de epic, trebuie să spun”, a declarat Barbara Broccoli.

No Time To Die îl găsește pe Bond după ce a părăsit serviciul activ și se bucură de o viață liniștită în Jamaica, când vechiul său prieten Felix Leiter, interpretat de Jeffrey Wright, de la CIA apare pentru a cere ajutor.

Cea mai ascultată melodie de pe planetă. A depășit ”Despacito” și ”Gangnam Style”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre