Vila lui James Bond, la vânzare pentru 100 milioane de dolari! Cum arată fabuloasa proprietate!

Vila lui James Bond, la vânzare pentru 100 milioane de dolari! Cum arată fabuloasa proprietate!
James Bond, sau agentul 007 așa cum îl cunoaștem toți, a avut parte de toată gloria pe care și-ar putea-o dori vreodată creatorul său, Ian Flaming. De-a lungul timpului, personajul scriitorului a avut parte de peste 25 de ecranizări pe marele ecran și a fost portretizat de actori celebri precum Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

 Deși fiecare dintre cei ce i-au dat viață lui 007 și-a lăsat amprenta asupra publicului, unul singur a topit iremediabil până și cele mai reci inimi feminine. Pierce Brosnan l-a întruchipat pe faimosul agent secret britanic în patru dintre filme, începând cu anul 1995 și până în 2002, când a jucat în “Die another day” (Să nu mori azi), film care a marcat sfârșitul carierei sale de James Bond.

Cu siguranță palmaresul lui Pierce Brosnan l-a făcut pe acesta bogat, cu atât mai mult cu cât actorul și-a scos recent la vânzare vila din Malibu, California pentru fabuloasa sumă de 100 milioane de dolari americani. Brosnan s-a mutat cu soția sa Keely în Hawaii de ceva timp, astfel că minunata vilă cu nouă dormitoare este liberă de ceva timp.

Construită după viziunea lui Brosnan pe malul Pacificului, beneficiind de panoramele superbe oferite de plajele exclusive din Malibu, casa cu camere spațioase a fost gândită în stil thailandez, după cum mărturisea chiar actorul într-un interviu. Acesta a fost inspirat la design în timpul filmărilor din Thailanda pentru filmul “Tomorrow never dies” și astfel a creat proprietatea impresionată din Malibu.

 

Energie generată de panouri solare

 Cu toate că se află pe plajă, conacul are și o piscină imensă și o curte interioară superbă cu grădini atent aranjate. Ceea ce este și mai impresionant este că întreaga proprietate funcționează pe panouri solare, generând chiar extra energie pe care Pierce Brosnan o donează constant autorităților locale pentru a fi folosită.

Rămâne de văzut dacă factorul “Bond” vă cântari suficient încât celebrul actor să obțină prețul solicitat pe fabuloasa proprietate, ținând cont de faptul că economia americană a fost grav afectată în urma pandemiei, iar oamenii sunt refractari în face vizionări în persoană din cauza temerilor privind posibila infectare cu noul coronavirus.

 Vila din Malibu este la vânzare pe site-ul chriscortazzo.com, așa că dacă vreun miliardar al României vrea o “bucățică” din faimosul James Bond, e momentul perfect să spargă pușculița. Cine știe, poate va avea ocazia să-l și cunoască personal pe șarmantul actor.

Oana Zăvoranu iese la înaintare cu diploma și arată că trăiește în lux. De unde are banii?