Oana Zăvoranu iese la înaintare cu diploma și arată că trăiește în lux. De unde are banii?

Oana Zăvoranu iese la înaintare cu diploma și arată că trăiește în lux. De unde are banii?
Oana Zăvoranu este frumoasă, deșteaptă și bogată. Trăiește în lux, de aceea este în război pe față cu inflencerițele care fac reclamă ca să câștige un ban. De unde are atâți bani?

Sute de mii de persoane o urmăresc în mediul virtual pe frumoasa Oana Zăvoranu (47 de ani), actrița pe care acum o vedeți în serialul ”Sacrificiul”, pe Antena 1. Postările sale sunt dure, dar sincere.

Oana Zăvoranu trăiește în lux. De unde are banii?

Oana Zăvoranu este vulcanică, dar sinceră și foarte deșteaptă. În plus, are și mulți bani. Bruneta este printre cele mai bogate din showbizul românesc și nu ascunde acest lucru, scrie monden.ro.

Opulența și luxul în care se scaldă bruneta arată faptul că nu își face griji pentru ziua de mâine și nici pentru restul vieții. După moartea mamei sale, bruneta a primit o avere frumușică și câteva pe care le-a preluat. Ei bine, poate vă întrebați de unde vin banii.

Artista a fost mereu răsfățată și a trăit pe picior mare. Cu timpul, averea divei a crescut, iar astăzi își poate permite absolut orice își dorește. O parte din această avere a fost construită prin forțele proprii, muncind zilnic pentru a avea tot ceea ce își dorește. Pe lângă ceea ce avea, Oana Zăvoranu a mai primit și o moștenire frumușică de la mama ei, Mărioara. Chiar dacă între cele două au existat mereu conflicte, diva a fost singura moștenitoare.

În urmă cu cinci ani, Oana Zăvoranu a mărturisit că a moștenit mai multe milioane de euro de la mama ei, avere care a ajutat-o să își deschidă o clinică privată și să își lanseze o linie de parfumuri. De-a lungul timpului, actrița a dus un război neîncetat cu mama sa pentru averea de 65 de milioane de euro a tatălui Oanei, Nelu Ioan Băniciou, care a murit în anul 2003 în urma unui atac de cord.

Artista considera la acea vreme că partea ei de avere constă într-o companie care deține peste 30 de spații comerciale și un cimitir. Acestea au fost evaluate la aproximativ 65 de milioane de euro. Pe lângă acestea, Mărioara Zăvoranu mai deținea câteva vile, tablouri de valoare și multe bijuterii.

Oana Zăvoranu, locul 1 în topul afacerilor din România

În prezent Oana Zăvoranu se laudă cu o clinică medicală în care a investit aproximativ un milion de euro. Aceasta nu este singura realizare a vedetei care îi aduce profit constant. Diva și-a lansat propria marcă de parfumuri, idee foarte bine primită de fanii ei.

”Am marea bucurie și onoare să împărtășesc cu voi o realizare personală de mari proporțîi, de dată asta în calitate de femeie de afaceri, că tot mă manânca de fund toate hamesitele și nonvalorile , că cică «toc» banii lu’ «mămica», nu mă pricep la afaceri, cheltuiesc fără limite și alte baliverne debitate de mințile lor bolnave de invidie și răutate. Uite că în ciuda tuturor piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-am întâmpinat cu această clinică în care am investit banii mei personali, fără credite, fonduri europene de investiții, etc, așa cum fac toți «marii» oameni de afaceri din țărișoara asta furată, vai mama ei, sunt mândra patroană a unei clinici care este fruntașă, lăudată de către pacienții care îi trec pragul dat fiind serviciile impecabile și prețurile mici, respectată și prolifică în domeniul sau de activitate”, s-a lăudat Oana Zăvoranu.


De ce s-a mutat Draga Olteanu Matei la Piatra Neamț? E incredibil ce i s-a întâmplat