Simona Ionescu / Redactor Șef

Jason Momoa a trecut peste divorț și și-a făcut o nouă relație. Iată cine e frumoasa care i-a furat inima

Jason Momoa a trecut peste divorț și și-a făcut o nouă relație. Iată cine e frumoasa care i-a furat inima
E unul dintre cei mai doriți bărbați, dar e destul de reticent când vorba de o relație serioasă. Jason Momoa a ales să distreze.

Jason Momoa formează un cuplu cu o frumusețe din lumea actorilor. Cum a început relația celor doi.

Jason Momoa a trecut peste divorț și și-a făcut o nouă relație. Cine i-a furat inima

Cu câteva luni în urmă, Jason Momoa și frumoasa sa soție, Lisa Bonet au ales să meargă pe drumuri separate, după 17 ani de relație. Chiar dacă au declarat că încă se mai iubesc, au preferat să facă acest pas pentru ca fiecare să aibă o viață mai bună. Pentru că a trebuit să plece din casa în care a locuit cu partenera sa, Momoa a ales să locuiască într-o rulotă de 750.000 de dolari.

Jason și Lisa s-au despărțit

El a fost surprins de paparazzi cu rulota, pe care o cumpărase ca să o folosească atunci când se află pe platourile de filmare, în curtea unui prieten din Los Angeles. Actorul care se spune că are o avere ce depășește 14 milioane de dolari a fost văzut într-un tricou rupt și o pereche de blugi.

În 2018 el a modificat rulota și a dotat-o cu tot ce este necesar unui trai normal, a dotat-o cu aragaz și a adus o saltea pe care să doarmă. “El doarme acolo destul de des și a ales să doarmă acolo în loc să își ia o cameră la un hotel. Nu e genul de om care preferă luxul sau un avion privat”, a povestit un prieten, potrivit Daily Mail.

Se iubește cu actrița Eiza Gonzalez

În ceea ce o privește pe femeia care i-a furat inima, aceasta este, în acest moment, actrița Eizsa Gonzalez. Totul s-a aflat la scurt timp după ce starul a fost văzut la premiului noului film al actriței, intitulat, „Ambulance”.

„Se întâlnesc, iar el ține la ea. Jason este bine, se simte grozav să lucreze la Fast X. Este ocupat, dar se află într-un loc bun din punct de vedere spiritual. Amândoi sunt ocupați cu munca, dar se distrează împreună. Nu este nimic serios, încă!”, au declarat sursele.

Sursă foto: facebook

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre