Simona Ionescu / Redactor Șef

Jay-Z și Novak Djokovic la concurență cu Beyoncé. Sunt în joc milioane de dolari

Jay-Z și Novak Djokovic  la concurență cu Beyoncé. Sunt în joc milioane de dolari
Jay-Z și vedeta tenisului mondial, Novak Djokovic „investesc în start-up-ul de fitness”. Decizia vine după ce Beyoncé, soția rapperului, a făcut parteneriat cu Peloton.

Rapperul cu o avere în valoare de 1 miliard de dolari – și jucătorul de tenis numărul unu mondial, care are o avere de 220 de milioane de dolari, au decis să investească în CLMBR, rivalul platformei de fitness Peloton, cu care Beyoncé, soția lui Jay-Z, a colaborat recent.

Potrivit TMZ, CLMBR este pe cale să lanseze două produse emblematice – mașini de cățărat verticale – proiect dezvoltat împreună cu consultantul de fitness de lungă durată al 99 Problems, Marco Borges. De asemenea,  YouTube Chad Hurley, de asemenea, a declarat că va investi și el alătui de Novak Djokovic.

CLMBR reproduce alpinismul virtual și dispune de utilaje cu afișaje pe ecran tactil care oferă inclusiv cursuri cu instructori pasionaților de alpinism.

Soțul lui Beyoncé, afacerist inspirat

Jay-Z s-a dovedit a fi un om de afaceri priceput – investițiile sale anterioare includ o participație de 70 de milioane de dolari la Uber, o miză de 100 de milioane de dolari în serviciul de streaming Tidal și investiții în șampania Armand de Brignac și coniacul D’Usse, evaluate la 410 milioane de dolari.

Noua investiție raportată vine la scurt timp după ce soția sa, Beyonce, și-a unit forțele cu platforma de fitness Peloton pentru a crea o serie de antrenamente tematice pentru studenți în timpul sezonului Homecoming. Cursurile vedetei de muzică în vârstă de 39 de ani vor celebra sezonul Homecoming – o sărbătoare pentru studenții de la Colegiile și Universitățile Istoric Negre (HBCU) care are loc în toamnă și aduce un omagiu istoriei și tradițiilor.

Hitmaker-ul Crazy In Love a contribuit la crearea unor antrenamente tematice pentru Homecoming, cum ar fi ciclism în interior, alergare, forță, yoga și meditație, pentru a se asigura că elevii nu ratează sărbătorile pe fondul pandemiei COVID-19.

Beyoncé are treabă cu concurența

„Eu și Peloton credem că puterea muzicii îi poate ajuta să îi ridice, să îi motiveze și să îi inspire pe cei pasionați de fitness. Sunt membru Peloton de câțiva ani și sunt încântată să lucrez cu o companie care ajută oamenii, tineri și bătrâni, să fie cele mai bune versiuni ale lor, într-un mod inovator și adaptabil.

Sunt mândră să sărbătoresc alături de studenții de la HBCU-uri, pentru a-i încuraja să-și găsească și să își asume propriile regimuri de sănătate”, a menționat Beyoncé. Câștigătoarea de Grammy va lucra, de asemenea, pentru a crea cursuri care să includă domenii importante pentru ea – cum ar fi muzica, mișcarea și fitnessul.

Sursa foto: Instagram

Inna s-a ascuns 21 de zile. De ce a făcut asta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre