Simona Ionescu / Redactor Șef

Jean de la Craiova, amintiri despre Paștele copilăriei. „Puneam ipsos în vârful oului…”

Jean de la Craiova, amintiri despre Paștele copilăriei. „Puneam ipsos în vârful oului…”
Orice întâlnire cu Jean de la Craiova se lasă cu lacrimi de la atâta râs. Artistul a povestit câteva amintiri prețioase despre Paștele copilăriei.

Dacă acum poate spune că are tot ce-și dorește, nu același lucru se întâmpla și în copilăria lui Jean de la Craiova. Cântărețul a spus o poveste simpatică legată de ouăle de Paște.

Invitat în emisiunea „Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a” alături de colega sa, Oana Radu, în ediția specială de Paște, Jean de la Craiova și-a amintit ce metodă folosea pentru a strânge cât mai multe ouă.

„Făceam vârful oului cu ipsos, ca să pot să sparg cât mai multe. Pe vremea aceea, dacă spărgeai un ou, rămânea al tău și eu vroiam să strâng cât mai multe”, și-a amintit Jean de la Craiova, stârnind amuzamentul tuturor.

„La întâlnire o dădeam jos, când veneam la școală o puneam din nou”

La fel de amuzant a fost și momentul matricolei de la școală, care a dovedit încă odată că Jean s-a descurcat întotdeauna, în orice condiții. „Aveam un singur sacou cu matricola. Și la întâlnire o dădeam jos și la școală o puneam înapoi. Stăteam în prima bancă, așa ca elevii buni, să nu copiez, să nu mănânc în timpul orei. Și aveam o freză zici că eram Sindbad marinarul”, a mai povestit simpaticul cântăreț.

„Mă lega de copac în chiloți, asta era chestia”

Jean de la Craiova, dezvăluiri amuzante la emisiunea lui Denise Rifai

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Jean a vorbit despre multe năzbâtii făcute în copilărie, iar cei care au avut cel mai mult de tras au fost bunicii. Printre cele mai grave boacăne a fost tăiatul unui copac. iar acesta a căzut peste casă. „Eu în loc să am grijă de casă, cât timp ei erau plecați la câmp, mă duceam la cămin, unde era un fel de discotecă, unde veneau fete, băieți. Și când veneau de la câmp, ai mei nu găseau în ordine nimic. Și atunci mă legau de copac cu un lanț. Stai aici două ore…

Trecea lumea de pe stradă și mă vedea. L-a legat pe ăla de la București, merită, că face rele. Ca la țară… Amintiri din copilărie… Și atunci am tăiat copacul din față. Dacă tot vroiau să mă lege, să o facă de copacii din fundul grădinii, să nu mă mai vadă lumea, că ăsta era un copac lângă poartă. Și mă lega în chiloți, asta era chestia. Și când am tăiat copacul, nu știu cum, a venit pe casă. Mai rău. Și am luat-o atunci cu o joardă”, a povestit artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre