Simona Ionescu / Redactor Șef

Jean de la Craiova, secrete de familie. De ce refuză soția artistului să fie văzută

Jean de la Craiova, secrete de familie. De ce refuză soția artistului să fie văzută
Sunt 27 de ani de când Jean de la Craiova și soția sa sunt împreună. Chiar dacă viața le-a pus și piedici, cei doi au reușit să treacă peste toate problemele.

Pe cât e Jean de la Craiova de sociabil și vrea să fie în centrul atenției, pe atât de mult vrea soția sa să stea cât mai departe de ochii curioșilor.

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, unul dintre cei mai iubiți maneliști a dat câte ceva din casă. Jean spune că i-a mai greșit soției de-a lungul vremii, dar femeia care i-a dăruit doi copii nu l-a lăsat niciodată la greu. El o iubește enorm și încearcă cât poate de mult să țină aprinsă flacăra iubirii. Are și o metodă: se uită cu atenție ce fac cuplurile din jurul lui și ia de la acestea tot ce e mai frumos și mai bun.

Folosesc și eu acasă, plus cu ce mai sunt antrenat

„Îmi iau referințe din toate colțurile lumii, de la toate cuplurile astea care au rezistat și folosesc și eu acasă, plus cu ce mai sunt eu antrenat. E frumos să iubești, e frumos să ai fluturii ăia cât mai multă vreme”, a recunoscut Jean.

După 27 de ani de stat împreună cu Paula, artistul spune că nici măcar nu încearcă să-și mintă soția, pentru că îl miroase imediat. „De 27 de ani îți dai seama că a înțeles despre ce este vorba. Știe ce a luat, mai pe limba noastră, știe ce are la ușă. Nu pot să o păcălesc, să o mint. Ea este șeful”, a mai spus cântărețul.

Cine e partenera de viață a lui Jean de la Craiova

Despre soția lui Jean se cunosc foarte puține lucruri. Când cei doi s-au cunoscut, Paula Dumitrache era balerină, iar în acel moment, Jean făcea scrimă. Femeia e extrem de credincioasă, acesta fiind motivul pentru care nu vrea să iasă în evidență.

„Am făcut sport, dar nu eram prea atent (…). Am făcut şi scrimă, de dragul la sabie. (…) Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase”, a povestit artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre