Simona Ionescu / Redactor Șef

Jenna Jameson, celebra actriță de filme pentru adulți, grav bolnavă. E paralizată și desfigurată de boală. Video

Jenna Jameson, celebra actriță de filme pentru adulți, grav bolnavă. E paralizată și desfigurată de boală. Video
Partenerul de viață al Jennei Jameson, Lior Bitton - cu care are o fiică în vârstă de 4 ani, Batel Lu - a dezvăluit pe Instagram că aceasta se află în spital, fiind supusă unor teste. "Nu se simte prea bine", a spus el, menționând că blonda a vomat timp de două săptămâni înainte de a ajunge pe mâna medicilor. De aici, veștile sunt tot mai rele.

Jenna Jameson se află în spital și nu mai poate merge. A fost diagnosticată cu sindromul Guillain-Barré.

„Mușchii ei erau foarte slăbiți. Nu era capabilă să meargă nici măcar la baie. Cădea pe drumul de întoarcere sau chiar în baie, trebuia să o ridic și să o aduc în pat. Și, apoi, în două zile, picioarele au început să nu o mai țină deloc, nu mai era capabilă să meargă”, a povestit iubitul ei.

 

Potrivit specialiștilor, afecșiunea vedetei este „o tulburare rară, autoimună, în care propriul sistem imunitar al unei persoane deteriorează nervii, provocând slăbiciune musculară și, uneori, paralizie”. Simptomele pot dura de la câteva săptămâni, la mai mulți ani. Majoritatea se recuperează complet, dar unii au leziuni nervoase permanente.

Lior Bitton a anunțat că lui Jameson i s-a administrat o doză mare de terapie cu imunoglobulină

„Face fizioterapie pentru a merge, dar în acest moment nu poate sta în picioare. Au început tratamentul, așa că vor vedea ce va urma. Continuați să vă rugați pentru ea”, a transmis Bitton.

Jameson a postat un videoclip în care confirmă diagnosticul, mulțumind fanilor pentru urările de bine. Ea a ținut să precizeze că afecțiunea ei nu este un efect advers al vaccinului anti-covid:

„NU am primit vaccinul sau orice altă injecție. Aceasta NU este o reacție la vaccin. Vă mulțumesc pentru îngrijorarea voastră”, a declarat starleta care s-a declarat în trecut anti-vaccin. Ea arată complet schimbată și afectată de boala care o macină.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre