Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez a făcut furori cu ținutele de sute de mii de dolari purtate în luna de miere

Jennifer Lopez a făcut furori cu ținutele de sute de mii de dolari purtate în luna de miere
Jennifer Lopez simte fericirea în toți porii de când a devenit jumătatea lui Ben Affleck cu acte în regulă. Cei doi se plimbă la Paris, unde au uitat de toți și toate.

Artista nu se uită la bani când vine vorba de imaginea ei, iar hainele alese pentru luna de miere spun totul.

Jennifer Lopez a făcut furori cu ținutele de sute de mii de dolari purtate în luna de miere

20 de ani a așteptat Jennifer Lopez să fie alături de Ben Affleck și Divinitatea i-a împlinit marea dorință. De când s-a căsătorit, Jennifer Lopez e cea mai fericită femeie din lume și nu se uită bani când vine vorba să arate perfect. Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, aceasta a ales să poarte haine extrem de scumpe, o singură geantă având prețul de 80.000 de dolari.

Geantă Hermes de 40.000 de dolari

Paparazzi care au stat pe urmele lor au descoperit că în prima zi la Paris vedeta a purtat o rochie de aproape 800 de dolari și o pereche de platforme de aproape 700 de dolari. Iar în cea de-a doua zi din luna de miere, ea a fost văzută cu superbă geantă Hermes, roșie ca focul, care costă nu mai puțin de 40.000 de dolari.

Nimic nu se compară cu o plimbare pe Sena, ocazie cu care Jennifer și-a etalat o altă geantă Gucci, de peste 5000 de dolari. Dar artista făcut spectacol cu adevărat când a ieșit să servească masa cu fiul său, Emme, când și-a asortat geanta verde mentă, purtând semnătura Hermes, în valoare de 80.000 de dolari cu pantalonii Le Baggy Palazzo Iceberg Flat și puloverul Dior Chez Moi.

Diamantul norocos

Cu ceva timp în urmă, Jennifer le-a arătat fanilor săi ce inel de logodnă a primit de la Ben și a fost fericită că acesta are un diamant verde, care îi poartă noroc. „Mi-a întins un inel și mi-a spus că este un diamant verde. Verdele este culoarea mea preferată, este, de asemenea, culoarea mea norocoasă.

Evident că va fi culoarea mea norocoasă pentru totdeauna de acum înainte. Înseamnă atât de mult când cineva se gândește la tine, te iubește și te vede. Și a fost pur și simplu cel mai perfect moment. Mă simt atât de norocoasă. Nu se întâmplă prea des să primești o a doua șansă la dragostea adevărată” ,  a povestit Jennifer Lopez.

Sursă foto: magic FM

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre