Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez, încurcată de o șuviță de păr. Și-a aruncat extensia fără să se oprească din cântat

Jennifer Lopez, încurcată de o șuviță de păr. Și-a aruncat extensia fără să se oprească din cântat
Jennifer Lopez a arătat că este o profesionistă desăvârșită în timp ce a trecut cu bine peste o întâmplare hilară cu părul, la Saturday Night Live. Și-a aruncat extensia în timp ce dansa.

Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a fost prezentă la emisiune pentru a arăta, în premieră, ultimul ei single „Can’t Get Enough”, extras de pe următorul ei album This Is Me… Acum. Pentru că a fost încurcată de o extensie de păr, a aruncat-o.

Și-a aruncat extensia de păr în timp ce dansa și cânta

Însoțită de Latto și Redman, vedeta s-a învârtit pe scenă, demonstrând încă odată cât de bună dansatoare este. Dar, în mijlocul coregrafiei sale frenetice, a avut o problemă cu una dintre extensiile de păr, ceea ce a determinat-o să își scoată „piesa” chiar pe scenă. În ciuda acestei situații neplăcute, ea a refuzat să se oprească din cântat și dansat, continuând numărul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În acest moment, Jennifer Lopez se pregătește pentru lansarea viitorului ei album „This Is Me…”, o continuare a albumului ei din 2002, „This Is Me… Then”.

„Va trebui să îl vedeți și va trebui să îl experimentați pentru a-l înțelege”

Noul disc al lui Jennifer Lopez va sosi alături de un film al cărui conținut rămâne un mister, dar care va gravita într-un fel în jurul căsătoriei ei cu Ben.

„În calitate de artiști, trebuie să ne urmăm inima, iar asta înseamnă că eu mi-am urmat inima și am făcut ceva ce poate că toată lumea nu a crezut că este cea mai bună idee, dar a trebuit să o fac”, a declarat Jennifer, al cărei nou album va fi, de asemenea, despre căsătorie.

Ea a refuzat să precizeze dacă filmul va fi un documentar. „Va trebui să îl vedeți și va trebui să îl experimentați pentru a-l înțelege”, a spus artista cu puțină ironie, într-un interviu acordat publicației Variety.

Ben Affleck a spus tuturor că Jennifer e cea mai frumoasă femeie din lume

Anul trecut, într-o emisiune tv de mare audiență, Ben Affleck a avut niște cuvinte uimitoare despre soția sa, primind și multe aprecieri pentru asta.

„Să-ți spun ceva care te va supăra”, a spus Affleck moderatoarei, tot o actriță. „Jennifer mănâncă ce vrea ea. Orice vrea ea. Mănâncă prăjituri, înghețată, totul. Se antrenează. Și eu mă antrenez, dar nu par magic că am 20 de ani, știi ce vreau să spun… cu pielea perfectă și totul.”

El a continuat: „Nu există nicio îndepărtare de la etica muncii. Etica muncii este reală, disciplina este reală, dar și lucrul supraomenesc este real. Ea este cea mai frumoasă femeie din lume, arată spectaculos”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre