Simona Ionescu / Redactor Șef

Costi Ioniță le spune doamnelor și domnișoarelor de ce să nu poarte extensii. Explicația e zguduitoare

Costi Ioniță le spune doamnelor și domnișoarelor de ce să nu poarte extensii. Explicația e zguduitoare
Unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, Costi Ioniță e foarte aproape de femei, așa că le dă un sfat interesant.

Orice femeie și-a dorit măcar odată să-și pună extensii, pentru a avea părul ca în reclame. Păreri pro și contra.

Costi Ioniță le spune doamnelor și domnișoarelor de ce să nu poarte extensii. Explicația e zguduitoare

Într-un clip postat pe contul său de socializare, Costi Ioniță le-a explicat doamnelor și domnișoarelor care sunt motivele pentru care nu e bine să-și pună extensii. „Am aflat o informație foarte tare, de la un înțelept foarte mare, care a spus că nu e bine să vă puneți extensii în păr.

Podoaba capilară e o antenă iar părul pe care-l puneți ca extensii provine de la două tipuri de persoane. De la morți și de la persoane care și-au vândut părul pentru bani. Așadar, voi atrageți în ființa voastră energia morții și a sărăciei și de aceea puteți avea foarte multe depresii, stări de anxietate, demență și multe altele. E doar o informație, eu doar o împărtășesc cu voi, faceți ce vreți. Vă pup în forță”, a încheiat Costi Ioniță.

Ce spun specialiștii

Printre dezavantajele purtării extensiilor de păr este că adezivul folosit poate provoca probleme nu doar rădăcinii părului cât și scalpului. În plus, puteți avea o presiune suplimentară asupra scalpului care se poate slăbi din interior. Astfel, vă puteți trezi cu iritații și dureri de cap.

Mai mult, dacă optați pentru extensii cu inel metalic, veți face rău părului când îl veți usca cu aer cald. Un alt impediment al extensiilor este faptul că va trage părul natural în jos și îi va slăbi elasticitatea. Dacă aveți extensii trebuie să știți că apa de piscină care conține clor sau apa de mare care are sare, sunt nocive pentru acestea.

Ca să le protejați, purtați totdeauna o mască de protecție când înotați. De asemenea, pieptănați părul cu multă atenție, pentru că e posibil ca extensiile să se încurce și să se rupă.

Sursă foto: tiktok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre