Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă într-o rochie transparentă, care a crescut pulsul privitorilor

Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă într-o rochie transparentă, care a crescut pulsul privitorilor
Frumoasa Jennifer Lopez și-a arătat lenjeria intimă într-o rochie transparentă aurie cu dantelă, de o frumusețe incitantă. Pulsul celor prezenți a crescut pe loc.

Vedeta pop care pare că a descoperit tinerețea fără bătrânețe, Jennifer Lopez, a făcut să crească pulsul într-o rochie transparentă auriu revelatoare pe care a purtat-o la Gala LACMA.

Vedeta a postat imagini cu ținuta de infarct

Și machiajul lui Jennifer Lopez ei a fost impecabil, artista care le-a crescut pulsul bărbaților, optând pentru un fard de ochi auriu, gene lungi și un ruj roz pal pentru a pune în valoare ținuta. Părul a fost lăsat să cadă în șuvițe aurii, pentru a-i încadra trăsăturile frumoase ale feței. Vedeta a postat imagini cu ținuta ei pe contul de Instagram, iar fanii s-au adunat instantaneu în secțiunea de comentarii pentru a o admira pe vedeta lor preferată. „Absolut uimitoare”, a scris imediat un fan.

Jennifer Lopez și Ben,, la Gala LACMA. Sursă foto: stylecaster.com

De asemenea, Jennifer a pozat și alături de soțul ei Ben Affleck, care a fost elegant într-un costum negru complet, cu papion, dar ceva mai gras. Cei doi au participat la Gala de Artă și Film a Muzeului de Artă din Los Angeles (LACMA), iar seara a fost plină de farmec.

O mulțime de alte celebrități au fost prezente, Leonardo DiCaprio fiind gazda evenimentului. Pe lista de invitați s-au numărat nume precum Billie Eilish, A$AP Rocky, Lupita Nyong’o și Pedro Pascal.

Jennifer Lopez, ținută de stradă

Care e stilul de stradă al vedetei

Potrivit stylecaster.com, atunci când iese pe stradă, Jennifer Lopez preferă să ia o pauză de la glamour și să poarte ținute lejere. Majoritatea sunt pe parte sportivă și nu puține au fost momentele în care artista a fost văzută purtând o pereche de jambiere colorate de la brandul ei de îmbrăcăminte activă, Niyama Sol.

Piesele ei preferate includ, dar cu siguranță nu se limitează, la o pereche verde lămâie neon și o opțiune violet gradient. În zilele libere, Jennifer preferă să poarte piese neutre de la branduri de lux precum Max Mara sau Brunello Cucinelli. Se pare că este o mare fană a costumelor, dar îi plac și mărcile mai accesibile, fiind văzută în trecut în piese de la Faithfull The Brand.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre