Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp a fost vizitat de hoți. Ce s-a întâmplat la locuința sa din Hollywood

Johnny Depp a fost vizitat de hoți. Ce s-a întâmplat la locuința sa din Hollywood
Conacul din Los Angeles al lui Johnny Depp a fost vizat de un hoț în timp ce el era plecat în weekend.

Poliția a sosit la casa lui Johnny Depp din Hollywood Hills, după ce alarma a declanșat o tentativă de spargere. Se pare că o femeie a fugit după ce a sunat alarma, dar a fost găsită de polițiști în apropiere și arestată pentru suspiciunea de intrare prin efracție. Johnny Depp a achiziționat proprietatea cu opt dormitoare, construită în anii 1920, care se află într-o pădure de eucalipt, în 1995.

Un an greu pentru Johnny Depp

Actorul a povestit recent fanilor săi pe rețelele de socializare despre „anul său greu”, chiar în sezonul festiv. El a pierdut procesul de calomnie împotriva ziarului The Sun în acest an. A distribuit mesajul alături de o fotografie de pe platoul filmărilor Crock Of Gold.

„Anul acesta a fost atât de greu pentru atât de mulți dintre noi. Iată un moment mai bun. Sărbători fericite, tuturor! Transmit dragostea și respectul meu pentru toți. Veșnic, JD”, a scris Johnny Depp pe paginile lui de socializare.

Actorul a cerut Curții de Apel să ordone rejudecarea cererii sale de calomnie împotriva The Sun în legătură cu un articol care îl numea „bătăuș de soție”, susținând că nu i s-a dat un proces echitabil. În urma unui proces din iulie, cererea sa a fost respinsă la Înalta Curte după ce judecătorul a constatat că a agresat-o pe fosta soție Amber Heard cu mai multe ocazii.

 

Johnny Depp, eliminat din mai multe roluri, din cauza procesului cu The Sun

Actorul a fost, de asemenea, eliminat din rolul său de Grindelwald din seria de filme „Fantastic Beasts” și „Where To Find Them”, după pierderea procesului. Domnul judecător a constatat că The Sun a dovedit că ceea ce era scris în articol era „substanțial adevărat”. În hotărârea publicată în noiembrie, judecătorul Nicol a concluzionat că 12 din cele 14 presupuse incidente de violență domestică de care Johnny Depp era acuzat, au avut loc.

Într-o declarație, Johnny Depp a spus la acea vreme: „Hotărârea suprarealistă a instanței din Regatul Unit nu va schimba lupta mea pentru a spune adevărul”. Avocatul său, Jenny Afia, de la firma de avocatură Schillings, a declarat că hotărârea Înaltei Curți este „pe cât de perversă, pe atât de uluitoare”.

Cum să vă păstrați iubiții. E demonstrat științific

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre