Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp și Amber Heard: o nouă confruntare în instanță

Johnny Depp și Amber Heard: o nouă confruntare în instanță
Johnny Depp se pregătește să se confrunte din nou cu Amber Heard în instanță, într-un nou dosar „de mai multe milioane de dolari”.

Avocații actorului vor prezenta noi documente despre căsătoria turbulentă cu Amber Heard. Fosta soție a lui Johnny Depp, în vârstă de 34 de ani, a afirmat anterior că actorul de la Hollywood a fost abuziv și violent față de ea în cei trei ani petrecuți împreună.

Johnny Depp a negat cu tărie acuzațiile și i-a dus în tribunal pe editorii de la Sun The News Group Newspaper, pentru un articol în care ziariștii l-au numit „bătăuș de neveste”.

Un nou proces. Johnny Depp o dă în judecată pe fosta soție

La fel ca și cazul său împotriva News Group Newspaper, Johnny ia măsuri împotriva lui Amber în statul american Virginia, pentru un articol scris în Washington Post, în 2018. În timp ce actrița din Aquaman nu a dat niciun nume în articol, ea s-a descris ca „o persoană publică ce reprezintă abuzuri domestice”.

În urma zvonurilor, o altă ședință de judecată ar putea fi programată, conform spuselor unei surse apropiate de Amber: „Se pare că Johnny nu se va opri din a o distruge. Indiferent care ar fi rezultatul cazului lui Depp împotriva The Sun, Amber se pregătește pentru a doua rundă. Dacă Johnny își câștigă cazul împotriva The Sun, atunci asta este. Acest lucru ar putea continua în anii următori”.

Amber s-a bucurat de o vacanță în Turcia cu prietena ei Bianca Butti, care a sprijinit-o la audierea din procesul de calomnie de trei săptămâni la Londra, de luna trecută. Verdictul în cazul acuzațiilor de abuz, făcute atât de Amber, cât și de Johnny, este așteptat să fie dat săptămâna viitoare.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare The Diary Rum în 2011. S-au căsătorit ulterior în Los Angeles în februarie 2015. Perechea s-a despărțit un an mai târziu, cu Heard obținând un ordin de restricție împotriva soțului ei, în mai 2016, după ce l-a acuzat de abuz. Divorțul lor a fost finalizat în același an în afara instanței, ambii semnând acorduri de dezvăluire care îi împiedicau să discute relațiile lor în public.

Gigi Becali: cel mai mândru bunic! A venit la biserică de la prima oră a dimineții

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre