Simona Ionescu / Redactor Șef

Jude Law, schimbare de look incredibilă! E de nerecunoscut

Jude Law, schimbare de look incredibilă! E de nerecunoscut
Actorul Jude Law a fost surprins de paparazzi englezi, duminică, într-o cursă de jogging prin Londra. Cu greu și-au dat seamă că este el.

Steaua Hollywoodului poartă acum o barbă stufoasă, părul lung care pare neîngrijit și cu greu ai crede că are doar 47 de ani. Doar mușchii picioarelor care se întrevăd de sub pantalonul scurt de antrenament arată că e vorba, totuși de un bărbat tânăr. De asemenea, costumul negru și adidași, marca Nike, i-a făcut pe cei care l-au fotografiat să-și dea seama că nu e vorba de un cetățean oarecare.

Jude Law este departe de zilele în care apărea spilcuit, cu părul tuns și alergând, într-unul din filmele sale, îmbrăcat în vestă de luptător sau afișând o ținută elegantă, de cuceritor.  De altfel, nici la căsătoria lui cu Phillipa, la sfârșitul anului trecut, sau mai, când i s-a născut cel de-al 6-lea copil, nu arăta altfel decât bine și frumos.

Vedetă de la Hollywood, care a filmat în România, încântat de rolul de tată

Jude Law a fost în culmea fericirii când ultima sa soție, psihologul Phillipa Coan, i-a dăruit al șaselea copil. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, la Londra, după patru ani de relație.

Declarațiile făcute presei de peste ocean arată că Jude Law este foarte încântat de rolul de tată. El are cinci copii din cele trei relații anterioare. Înainte de venirea pe lume a bebelușului, actorul spunea că abia așteaptă ca în familia sa ”frumoasă și stabilă”, cu multă bucurie adusă de copiii care devin deja adolescenți, să apară și un bebeluș.

Jude Law nu s-a ferit să spună că pentru el rolul de tată este o sursă de fericire absolută. ”Ador asta. De ce să n-am încă un copil? Am șansa să fiu cu o persoană pe care o iubesc la nebunie. Deci ideea de a avea mai mulți copii este de-a dreptul minunată”, a spus actorul englez care a făcut o carieră fulminantă la Hollywood.

Să nu uităm că Law a fost și în România la începutul anilor 2000, când în apropierea Brașovului s-a filmat pentru Cold Mountain. În 2003, el a fost nominalizat pentru Premiul Academiei pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din acest film al lui Minghella.

Foto: DailyMail

Răzvan Simion: „Primii 16 ani din povestea noastră”. Cine e și cum arată iubita?

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre