Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurații de la MasterChef, alături de Gina Pistol și prieteni, au ajuns în vârf de munte. Imagini inedite

Jurații de la MasterChef, alături de Gina Pistol și prieteni, au ajuns în vârf de munte. Imagini inedite
10 septembrie e ziua cea mare, așteptată cu sufletul la gură de toți fanii MasterChef. Începe show-ul! Până atunci însă, jurații, alături de Gina Pistol și prieteni și-au încărcat bateriile la munte, în județul Bistrița Năsăud.

Jurații de la MasterChef, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Scărlătescu alături de chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin din Romuli, Gina Pistol și mai mulți prieteni au plecat într-o binemeritată escapadă la munte să-și încarce bateriile.

„Aer bun, oameni faini, zonă de vis”

Prietenie în vârf de munte

Gașca s-a bucurat de zile extraordinar de frumoase și liniștite în Munții Rodnei și, demonstrând că au condiție fizică, au ajuns la 1710 metri, pe Vârful Bătrâna, unde au făcut fotografii de grup.

„Aer curat, oameni faini, zonă de vis”, a fost mesajul Ninei Rus, pe pagina de socializare, în descrierea care însoțește fotografiile. Din păcate, de frumusețea traseului nu s-a putut bucura și Cătălin Scărlătescu, pentru că este accidentat la picior.

„Vârful Bătrânul nu l-am găsit”

N-a găsit Bătrânul, dar a ajuns la Bătrâna…

Mereu pus pe glume așa cum îl știe toată lumea, chef Sorin Bontea și-a făcut o fotografie de la vârful Bătrâna și a pus și un comentariu în stilu-i caracteristic: „Vârful Bătrânul nu l-am găsit”. Cătălin Scărlătescu n-a ratat ocazia și i-a răspuns: „Tu ești bătrânul”.

De asemenea, Bontea și Dumitrescu s-au imortalizat împreună, în timp ce stătea liniștiți, pe o bancă și respirau aer curat. „Și tot aștept pe cineva… și nu mai vine! Pe cine credeți?”, a fost comentariul lui Bontea la fotografie.

„Să diger jumările de dimineață ar fi trebuit să urc pe jos”

„Aşteptând să vină @chef_catalin_scarlatescu cu niște foie gras de la Bacău! @chef.sorinbontea.official hai să ne bucurăm de păstrăv!”, a venit răspunsul lui Dumitrescu.

De asemenea, Florin și-a făcut procese de conștiință după un mic dejun copios cu ouă și jumări. „Straight outta Damaroaia. Să diger jumările de dimineață ar fi trebuit să urc pe jos!”, a fost comentariul acestuia la o superbă fotografie făcute cu cei mai frumoși brazi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre