Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Bieber își susține soția. Artistul a avut un mesaj dur către atacurile din online adresate familiei lui

Justin Bieber își susține soția. Artistul a avut un mesaj dur către atacurile din online adresate familiei lui
Justin Bieber își iubește enorm soția, motiv pentru care a reacționat public la atacurile care s-au năpustit asupra lui Hailey, în mediul online.

Celebrul cântăreț i-a dat replica „hater-ului” care a încercat să o „facă de rușine, să o înjosească și să o umilească” în mod public pe soția sa Hailey, implicit și pe el. Furios, starul pop a discutat pe rețelele de socializare despre videoclipul ticălos în care „hater-ul” a aruncat cu cuvinte dure către Hailey, vorbind despre fosta poveste de dragoste a lui Justin Bieber cu Selena Gomez.

„Deci, trebuie să facem un bombardament către Jelena și către modul în care peste tot apare știrea că Selena este mai bine acum. Du-te după ea, te rog, să mergem cu toții după ea”, a spus într-un videoclip „hater-ul” care a atacat-o public pe Hailey.

Mesajul lui Justin Bieber către public

Furios, Justin Bieber i-a răspuns atacatorului cibernetic. Cântărețul s-a declarat cu totul înverșunat, pentru că cineva a îndrăznit să facă o comparație între uimitoarea lui soție model și fosta sa iubită, Selena Gomez.

„Această tristă scuză a unui om tocmai i-a încurajat pe alți oameni în acel videoclip să meargă literalmente către soția mea. Spunându-le oamenilor să povestească mai departe că relația mea anterioară era mai bună. Am vrut doar să vorbesc despre acest lucru, astfel încât oamenii să își facă o idee despre lucrurile cu care ne confruntăm noi în fiecare zi. Este extrem de greu să aleg drumul cel bun atunci când văd că oamenii se adună pentru a intimida persoana pe care o iubesc cel mai mult din lume. Nu este corect. Oricât de mulți oameni vor să își petreacă timpul degradând în public persoana pe care o iubesc și încercând să ne umilească pe amândoi, ne-ar plăcea ca cei care au capul pe umeri să ni se alăture în rugăciune. Avem nevoie de rugăciune și sprijin!”, a scris Justin Bieber pe Instagram.

Cântărețul este extrem de fericit și îndrăgostit de Hailey. S-au căsătorit în secret în 2018, după ce au șocat lumea cu logodna lor. Este clar faptul că cei doi s-au logodit destul de repede, dar au o conexiune de mai mult timp. Povestea romantică a cuplului a început din momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată în 2009.

Regina Elisabeta a lansat un anunț de angajare. Iată cât plătește

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre