Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Timberlake, cadou de 35.000 de dolari pentru un adolescent

Justin Timberlake, cadou de 35.000 de dolari pentru un adolescent
Celebrul cântăreț american Justin Timberlake a surprins săptămâna aceasta cu un gest impresionant făcut față de un fan al său. Astfel, Timberlake a făcut fericit un tânăr ce suferă de paralizie cerebrală dăruindu-i un cadou în valoare de 35 de mii de dolari americani.

Jake Stitt, în vârstă de 17 ani, suferă de paralizie cerebrală și este blocat într-un scaun cu rotile iar familia sa nu deținea un vehicul capabil să-l transporte prin oraș. Starul pop Justin Timberlake a auzit de situația dificilă a familiei și a decis să intervină miercuri cu un cadou care să-l ajute pe acesta să se deplaseze mai ușor, astfel că el a dăruit familiei Stitt o dubă accesibilă scaunului cu rotile în valoare de  35.000 de dolari. 

Jake Stitt, în vârstă de 17 ani, a rămas copleșit de cadoul vedetei pop, care a sosit miercuri pe aleea casei sale din Morristown, cu o fundă roșie mare pe el. Stitt are o paralizie cerebrală, iar părinții săi nu aveau un vehicul care să-l poată transporta prin oraș.

„Claxonează dacă ești fericit”

Adolescentul a devenit oarecum o celebritate locală în ultimii ani, cunoscut pentru că stătea în afara casei sale familiale înconjurat de semne care scriau „Claxonează dacă ești fericit”.

Localnicii au decis să strângă bani pentru clanul Stitt, astfel încât să poată achiziționa o dubă pentru a-l conduce pe adolescent – înainte că Timberlake să afle despre strângerea de fonduri și să decidă să intervină. 

Cântărețul originar din Tennessee  a sunat clanul Stitt miercuri după-amiază și le-a spus că cineva trebuie să sosească în orice moment în fața casei lor. La scurt timp  o dubă neagră a sosit pe alee, înconjurată de o escortă a poliției și de  echipaje de știri locale. 

Încântat de cadou, adolescentul a zâmbit când era ridicat în dubă, gata să plece într-o aventură. Copleșit, tatăl lui Stitt, Tim, i-a mulțumit lui Timberlake pentru darul care i-a schimbat viața. „Îi va face viața mult mai ușoară și îmi vă ușura și mie viața, deoarece nu sunt mulți oameni care să-l poată ridica și să-l așeze într-o dubă așa cum are nevoie”, a spus Tim Stitt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre