Simona Ionescu / Redactor Șef

Kamala Harris, luată în vizor. Bărbat înarmat, arestat lângă casa ei

Kamala Harris, luată în vizor. Bărbat înarmat, arestat lângă casa ei
Vicepreședintele Americii a trecut recent printr-un moment delicat, după ce un bărbat înarmat a fost arestat lângă casa ei. Kamala Harris se pare că a fost luată în vizor.

Vicepreședintele Americii, Kamala Harris, și-a intrat deja în rol serios. Numai că a fi prima femeie vicepreședinte de culoare a Statelor Unite vine la pachet și cu lucruri mai puțin plăcute. Poliția spune că un bărbat înarmat a fost arestat miercuri în apropierea viitoarei reședințe a Kamalei din Washington, D.C. 

Bărbatul, Paul Murray, în vârstă de 31 de ani, din Texas, a fost arestat de poliția metropolitană locală în apropierea Observatorului Naval. Proprietatea include rezidența oficială a vicepreședintelui. Deși Harris locuiește în altă parte în timp ce casa este în curs de renovare. Kamala și soțul ei, Doug Emhoff, ambii în vârstă de 56 de ani, locuiesc în acest moment temporar la Blair House, vizavi de Casa Albă.

Bărbat înarmat acasă la Kamala Harris. Fusese diagnosticat cu schiofrenie 

Kamala Harris bărbat înarmat

Conform informărilor, bărbatul este din San Antonio, Texas și ar fi veteran de război. Potrivit buletinului Departamentului de Poliție, Murray a mers la secție la începutul acestei luni și le-a spus că nu primea suficient sprijin din partea organizației veteranilor. De asemenea, a anunțat și că a încetat să mai ia medicamentele ce îi fuseseră prescrise. În octombrie anul trecut, în buletinul respectiv, Murray a declarat poliției locale că a fost scos din armată „din cauza schizofreniei”.

Murray este acuzat de purtarea unei arme periculoase, purtarea unei puști, deținerea de muniție neînregistrată. De asemenea deținerea unui dispozitiv de alimentare cu muniție de mare capacitate. Asta potrivit unui raport al poliției obținut de revista PEOPLE. Toate acestea au fost găsite în mașina sa în momentul arestării. Nici Kamala și nici soțul ei nu erau la reședință în acel moment. Un purtător de cuvânt al Kamalei a declarat că „totul este bine”, înainte să se îndrepte către serviciile secrete pentru mai multe întrebări. 

Foto: Facebook

Remedii pentru ridurile de expresie de pe frunte. Cum le „îndulcim”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre