Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West face mărturisiri într-un interviu. Rapperul s-a emoționat până la lacrimi

Kanye West face mărturisiri într-un interviu. Rapperul s-a emoționat până la lacrimi
Kanye West a recunoscut că „îl sfâșie” faptul că, acum șapte ani, când Kim Kardashian a rămas însărcinată, cei doi au luat în calcul un avort.

Rapperul, candidat la președinție, a spus în cadrul unui miting din Carolina de Sud că inițial nu își dorea un copil.

Ce mărturisiri a făcut Kanye West în podcast-ul Joe Rogan Experience

În noul episod de aproape trei ore al podcast-ului Joe Rogan Experience, Kanye a spus că îl înnebunește declarația pe care a făcut-o.

 „Nici nu îmi place să spun cu voce tare ceea ce am spus în Carolina de Sud. Oamenii au văzut acest clip cu mine plângând și unii oameni nu știau de ce plâng. Dar plângeam pentru că exista o șansă…p posibilitate ca noi, Kim și cu mine, să nu avem familia pe care o avem astăzi. Așa cred că este cel mai potrivit mod de a spune acest lucru. Ideea avortului mă rupe în interior, pentru că făceam parte dintr-o cultură care promovează acest gen de lucruri”, a spus el, în mod clar încă afectat de moment. 

Kanye West a plâns la un miting al campaniei prezidențiale

În timpul unui miting al campaniei prezidențiale din iulie, în Carolina de Sud, Kanye a susținut că el și Kim erau la un pas să nu o mai aibă pe North, prima lor fetiță.

Rapperul în vârstă de 43 de ani a plâns când a povestit mulțimii din Carolina de Sud: „Avea pastilele în mână”.

Deși este creștin, Kanye a mai spus în timpul podcast-ul lui Joe Rogan că nu ar schimba legile dacă ar fi ales președinte.

„Trebuie să despărțim conversația despre părinți planificați și alegerea femeilor. Sunt creștin, așa că sunt pro-viață. Când intru în funcție, nu schimb legile pentru că îmi dau seama că trăim într-o lume și o societate imperfectă. Ce voi prezenta va fi un Plan A pentru a schimba conotația asistenței maternale”, a spus el.

Kim Kardashian a luat în calcul o despărțire

Se pare că, Kim Kardashian a luat în considerare să se despartă de Kanye, deoarece se presupune că s-a luptat din greu cu problemele lui de sănătate mintală în ultimele luni. Cei doi au patru copii: North, Saint, Chicago și Psalm.

„Kim ia în considerare opțiunile atunci când vine vorba de viitorul ei cu Kanye. Este stresată cu studiul dreptului, cu grija copiilor și cu a-l ajuta pe Kanye”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Denise Rifai: ”Ce notă v-ați da la limba română?”. Pe cine mai ia la întrebări

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre