Simona Ionescu / Redactor Șef

Karmen Simionescu și-a rupt în două bolidul de lux. Fiica lui Adrian Minune a scăpat ca prin urechile acului

Karmen Simionescu și-a rupt în două bolidul de lux. Fiica lui Adrian Minune a scăpat ca prin urechile acului
E la fel de îndrăgostită de mașinile scumpe ca și tatăl său și nu se uită la bani când vine vorba să-și achiziționeze automobilul mult visat. Karmen Simionescu are acum probleme.

Ziua de 31 mai a fost una cu ghinion pentru Karmen Simionescu. A început-o cu stângul, a terminat-o și mai rău.

Karmen Siminoescu și-a rupt în două bolidul de lux. Fiica lui Adrian Minune a scăpat ca prin urechile acului

Karmen Simionescu e cu nervii la pământ, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat o nenorocire. Ce a pățit fiica lui Adrian Minune? A intrat cu mașina ei super luxoasă și cu mulți cai putere la bord într-un gard. Ea a scăpat cu bine, dar mașina e avariată grav. Supărată, ea le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare prin ce a trecut.

„Îmi vine să culc la loc și să mă mai trezesc o dată”

„Azi pentru mine este o zi specială, cu totul specială. Hai să vă zic de ce. Mi-am început ziua lovindu-mi mașina într-un gard, nu vă speriați. Nimic serios, doar mi-am rupt mașina în două, toată bara din față e distrusă, partea din dreapta.

Ziua mea a continuat vărsând cafea pe mine, noroc că sunt îmbrăcată în negru și nu se vede atât de rău, iar mai apoi am întârziat în toate locurile unde trebuia să ajung. Ziceți-mi, vă rog, voi ce faceți în toate zilele în care absolut nimic nu vă merge? Îmi vine să culc la loc și să mă mai trezesc o dată”, s-a destăinuit fiica lui Adrian Minune pe rețelele de socializare.

Până o să am eu copii, Sofi o să fie

Karmen și sora ei, Adriana Simionescu sunt mai mult decât surori. Cele două se iubesc, se respectă și se ajută ori de câte ori este nevoie, iar mătușa e topită după micuța Sofi. „O iubesc din toată inima mea. Sincer, nu iubesc pe nimeni așa. Cred că până o să am eu copil, Sofi o să fie.

E ca o chestie mică pe care vrei să o ții într-un glob de cristal, să nu o atingă nimeni, să nu îi facă nimeni niciun rău, să nu i se întâmple nimic. Ea e tot. M-a și surprins acum două zile, când mă jucam în părul ei cu unghiile și am unghii mari. Îmi ia unghiile și spune: Asta-i plastic? E foarte deșteaptă.

Copii sunt foarte avansați, ea face trei ani în august și știe să îmi pună parola la telefon. Eu când eram de vârsta ei, mă jucam cu noroi în spatele curții, făceam mâncare din noroi cu verișoarele mele, până la 11 ani. Aveam o grămadă de joculețe, păpuși, ultimul model, dar nu le băgam în seamă, nu voiam.”, a declarat Adriana Simionescu pentru Wowbiz.

Sursă foto: wowbiz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre