Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton a fost operată. Va fi internat și regele Charles

Kate Middleton a fost operată. Va fi internat și regele Charles
Kate Middleton a fost internată la o clinică din Londra unde a suferit o „operație abdominală planificată”. Prințesa de Wales va rămâne în spital încă două săptămâni. Următoarea operație va fi a regelui Charles.

Kate Middleton va petrece până la două săptămâni în spital după ce a fost operată cu succes la nivelul abdomenului, au dezvăluit astăzi asistenții regali. S-a anunțat că regele Charles va merge la spital săptămâna viitoare pentru a fi tratat pentru o prostată mărită.

Kate Middleton a fost operată. „Operația a fost un succes”

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște”, a declarat purtătorul de cuvânt al palatului.

Kate Middleton a fost operată. Sursă foto: Daily mail

Kate va rămâne în spital între 10-14 zile

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată ieri la The London Clinic din Marylebone pentru intervenția planificată și se așteaptă să rămână în spital între 10 și 14 zile. Viitoarea regină se va întoarce apoi acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea cu sprijinul familiei sale, a precizat Palatul Kensington.

Probabil recuperarea va dura două-trei luni, iar revenirea la îndatoririle oficiale va depinde de avizul medical. Nu se așteaptă ca prințesa să revină la evenimente publice decât după Paște. Prințul William va amâna, de asemenea, o serie de angajamente pentru a-și susține familia și nu își va asuma sarcini oficiale cât timp soția sa se află în spital.

Kate este foarte apropiată de familia ei, iar părinții Carole și Michael Middleton, precum și sora și fratele ei, Pippa Matthews și James Middleton, se vor mobiliza și o vor ajuta să se recupereze în casa familiei Waleses din Windsor.

Săptămâna viitoare va fi supus unei intervenții chirurgicale și regele Charles

Regele Charles va intra în spital săptămâna viitoare

Separat, astăzi, Palatul Buckingham a declarat că regele Charles se va prezenta la spital săptămâna viitoare pentru a fi tratat cu o „procedură corectivă” pentru o prostată mărită. Cele două actualizări privind starea de sănătate a înalților membri ai familiei regale au avut loc la 90 de minute unul de celălalt, Palatul Kensington comunicând primul, la ora 14.00, urmat de Palatul Buckingham, care a emis comunicatul la ora 15.30.

Kate și-a serbat ziua de naștere cu câteva zile în urmă

Prințul și prințesa nu vor efectua nicio călătorie internațională în următoarele luni. Kate și-a serbat ziua de naștere cu câteva zile în urmă, conturile oficiale de socializare ale monarhiei împărtășind o nouă fotografie din culise cu prințesa la încoronarea regelui.

„Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit.

Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor interesați pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Ea așteaptă cu nerăbdare să restabilească cât mai multe, cât mai curând posibil”, a scris pe Twitter expertul regal Phil Dampier.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre