Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton, anunț de ultimă oră despre lupta ei cu cancerul! Vestea cutremură întreg mapamondul

Kate Middleton, anunț de ultimă oră despre lupta ei cu cancerul! Vestea cutremură întreg mapamondul
De nouă luni încoace, Kate Middleton se luptă cu un diagnostic crunt: cancer. Boala a obligat-o să se retragă din viața publică, iar aparițiile ei au devenit din ce în ce mai rare. Acum, prințesa de Wales a dat o veste care zguduie Casa Regală. A spus în ce stadiu este acum boala ei.

La sfârșitul lunii martie, Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer, la doar 42 de ani și că va urma un tratament de chimioterapie „preventivă”. După luni întregi în care aparițiile ei au fost rare, dar susținerea față de perioada grea prin care trece a fost uriașă, Kate Middleton a dat o veste care zguduie Casa Regală: a învins boala!

Kate a anunțat personal în ce stadiu se află acum cu tratamentul, dar și ce urmează pentru ea în perioada următoare. 

Kate Middleton a anunțat că a învins în lupta cu cancerul

„Un mesaj de la Catherine, Prințesa de Wales

Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot exprima cât de ușurată sunt că am terminat în sfârșit tratamentul cu chimioterapie.

Ultimele nouă luni au fost extrem de dificile pentru noi ca familie. Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga prin ape tulburi și drumuri necunoscute.

„Te aduce față în față cu propriile vulnerabilități”

Călătoria prin cancer este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați de tine.

Cu umilință, te aduce față în față cu propriile vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai fi bănuit niciodată înainte și cu aceasta, aduce o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Kate Middleton a anunțat că are cancer la finalul lunii martie

Această perioadă ne-a amintit, în primul rând, lui William și mie să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le considerăm adesea de la sine înțelese. De a iubi pur și simplu și de a fi iubiți.

„Drumul meu spre vindecare completă este lung”

Să fac tot ce pot pentru a rămâne vindecată de cancer este acum obiectivul meu principal. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine.

Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să îmi reiau câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când voi putea.

 

În ciuda tuturor celor întâmplate, intru în această nouă fază de recuperare cu un nou sentiment de speranță și apreciere a vieții.

Prințesa a mulțumit pentru susținerea imensă de care a avut parte

William și cu mine suntem foarte recunoscători pentru suportul pe care l-am primit și am găsit o mare putere în toți cei care ne ajută în acest timp. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor au fost cu adevărat extraordinară.

Pentru toți cei care își continuă propria călătorie cu cancerul – rămân alături de voi, umăr la umăr, mână în mână. Din întuneric poate veni lumină, așa că lăsați acea lumină să strălucească intens”, a fost mesajul lui Kate Middleton. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre