Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton își ascunde cicatricea cu șuvițele rebele. William are „cicatricea lui Harry Potter”

Kate Middleton își ascunde cicatricea cu șuvițele rebele. William are „cicatricea lui Harry Potter”
„Cusurul” lui William este cicatricea de pe frunte cauzată de un accident de golf.

Prințesa de Wales este renumită pentru coafura elastică și șuvițele brunete, care sunt invidiate de observatorii regali. Pe lângă faptul că o fac pe Kate să arate glam, părul în valuri ascund și o cicatrice proeminentă de pe capul ei, de când era copil.

Un lucru pe care îl are în comun cu soțul ei, William, care poartă și el o cicatrice mare, deși rar observată, pe partea stângă a capului.

Kate a rămas cu o cicatrice în urma unei operații complicate în copilărie

Detaliile operației sunt private

Imperfecțiunea de cinci centimetri a lui Kate a fost observată pentru prima dată în 2011, când prințesa a condus primul ei angajament regal solo, la o cină privată la Clarence House. Kate a purtat atunci o rochie de seară argintie de epocă, mărgele la gât, și părul pe jumătate ridicat, pe jumătate despletit.

Cicatricea de pe partea laterală a tâmplei stângi a fost neașteptat de vizibilă în acea seară. Mai târziu, un purtător de cuvânt a confirmat că era rezultatul unei intervenții chirurgicale efectuate când era un copil mic.

William are „cicatricea lui Harry Poter”

Kate a avut nevoie de o „operație foarte serioasă”

O declarație oficială a explicat că „cicatricea se referea la o operație din copilărie”, dar a precizat că detaliile operației erau o chestiune privată. Surse regale au confirmat că a fost „o operație foarte serioasă”, dar au refuzat să facă alte comentarii. John Scurr, chirurg consultant la Spitalul Lister din Londra, a declarat că este puțin probabil ca cicatricea să fi fost rezultatul unei tumori.

„Mă îndoiesc cu adevărat că a fost vorba de vreo afecțiune gravă și aș spune că este rezultatul îndepărtării unei malformații arteriovenoase – un semn din naștere. Este remarcabil, având în vedere dimensiunea, că nimeni nu a observat până acum”, a spus medicul.

Semnul i-a rămas de la un accident la golf

„Cicatricea lui Harry Potter”

Și prințul William are și o cicatrice pe cap, pe care a numit-o în urmă „cicatricea lui Harry Potter”. Se spune că cicatricea lui William, care se inflamează atunci când face sport, provine dintr-un accident de golf.  Potrivit Hello!, el a suferit rana în 1991, în timp ce juca golf cu prietenii de la școala din Wokingham.

Prințul, în vârstă de opt ani, a suferit o fractură de craniu și a fost operat la spitalul Great Ormond Street din Londra. Prințesa Diana a rămas cu el peste noapte, iar prințul Harry i-a făcut o vizită în dimineața următoare, înainte de a se îndrepta spre școală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre