Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton îi dă prințului Harry „telefoane până târziu în noapte”. Soția lui William are un plan

Kate Middleton îi dă prințului Harry „telefoane până târziu în noapte”. Soția lui William are un plan
Kate Middleton are suflet mare și din câte se vede nu poate să reziste să nu îi întindă o mână de ajutor lui Harry. Sursele spun că într-un „gest de bunăvoință”, aceasta l-ar fi sunat încercând să repară neînțelegerile dintre el și familia regală.

Există speranță pentru o reconciliere între Prințul William și Prințul Harry? Dacă Prințesa de Wales are un cuvânt de spus, da. Daily Express relatează că, în timp ce William a spus clar că nu este încă pregătit să vorbească cu Harry, Kate îi dă „telefoane noaptea târziu” cumnatului ei, încercând să pună umărul la împăcare dintre cei doi frați.

„Înseamnă foarte mult pentru Harry faptul că ea continuă să îi arate sprijin și mai ales în momente disperate ca acesta”

„Catherine a fost una dintre forțele motrice din interiorul Palatului Buckingham la încercarea de a se împăca William cu Harry”, susțin jurnaliștii publicației. Sursele spun că prințesa  „a luat legătura cu Harry pentru a-i spune să își țină capul sus și să nu-și facă prea multe griji în legătură cu aceste piedici temporare”.

Relația lui Harry cu Kate a rămas intactă și înseamnă foarte mult pentru Harry faptul că ea continuă să îi arate sprijin și mai ales în momente disperate ca acesta, când totul este la pământ.

În ciuda problemelor, Kate și Harry au rămas la fel de buni prieteni

Îi pare foarte rău pentru el în acest moment. Să-l vadă trecând prin toate aceste eșecuri este foarte greu de asistat și o atinge la coarda sensibilă”. Aceeași sursă menționează că „William a spus foarte clar că nu este încă pregătit să stea de vorbă cu Harry”.

Harry a fost scos și de pe site-ul familiei regale

La trei ani și jumătate după ce a renunțat la calitatea de membru activ al familiei regale, conducerea de la Buckingham a eliminat de pe site-ul oficial titlul lui Harry, „Alteța sa regală”. Expertul Gareth Russell a declarat pentru Us Weekly că site-ul este întreținut de personal și, evident, nu de familia regală în sine.

„Familia regală nu actualizează site-ul mai mult decât președintele SUA ar actualiza site-ul prezidențial”, a spus acesta. De asemenea, Russell a precizat că site-ul familiei regale include „mii și mii de pagini”, astfel încât poate fi greu să țină pasul cu toate modificările care trebuie făcute.

„Există încă unele zone în care regina Elisabeta este menționată la timpul prezent. (…) Nu cred că este neapărat o ofensă la adresa prințului Harry. În acest moment, nici familia Sussex, nici Palatul Buckingham nu par a fi interesați să arunce săgeți sau să facă schimb de insulte”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre