Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton s-a reîntors la viața publică. A avut o primă întâlnire încărcată de emoție. Foto

Kate Middleton s-a reîntors la viața publică. A avut o primă întâlnire încărcată de emoție. Foto
Kate Middleton a avut întâlnire încărcată de emoție la primul angajament regal după ce a încheiat tratamentul. „Mulțumim că ne-ai împărtășit povestea ta”.

Kate Middleton și prințul William s-au întâlnit cu o adolescentă căreia medicii i-au mai dat maxim trei ani de viață. Momentul a fost plin de emoție.

Prințul William și Kate Middleton au făcut un gest impresionant în primul angajament regal al prințesei de când a terminat chimioterapia. Cuplul regal a primit-o pe Liz și familia ei la Castelul Windsor pentru a o ajuta să-și îndeplinească una dintre marile sale dorințe.

„O tânără fotografă talentată a cărei creativitate și forță ne-au inspirat pe amândoi”

Cuplul regal a primit-o pe Liz și familia ei la Castelul Windsor

Într-una dintre cele două fotografii împărtășite pe contul de socializare al cuplului regal, Kate poate fi văzută îmbrățișând-o călduros pe tânăra de 16 ani, cu un zâmbet pe față.

„O plăcere să mă întâlnesc astăzi cu Liz la Windsor. O tânără fotografă talentată a cărei creativitate și forță ne-au inspirat pe amândoi. Îți mulțumim pentru că ți-ai împărtășit fotografiile și povestea cu noi”, se arată în legenda postării, care a fost semnată W&C.

Adolescenta a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer

Kate si William la primul angajament regal al printesei

Liz, o fotografă aspirantă din Harrogate, a fost diagnosticată cu tumoare desmoplastică cu celule rotunde mici, o formă rară și agresivă de cancer, potrivit BBC.

În urma diagnosticului, i s-au dat între șase luni și trei ani de viață. Adolescenta a fost invitată de Prințul William să facă și câteva fotografii, spre bucuria acesteia.

„Drumul spre recuperare este lung”

Angajamentul regal comun urmează declarației lui Kate de luna trecută, în care a anunțat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie.

„În timp ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie”, a spus Kate într-un video distribuit pe rețelele sociale pe 9 septembrie.

Descriindu-și călătoria drept „complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă”, prințesa a subliniat importanța lucrurilor care contează cu adevărat în viață.

„Viața, așa cum o știți, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga pe apele furtunoase și pe drumul necunoscut. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”, a mai spus prințesa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri