Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu nu mai are nicio emoție. Irinuca i-a transmis din America un mesaj decisiv

Irinel Columbeanu nu mai are nicio emoție. Irinuca i-a transmis din America un mesaj decisiv
Fiica lui Irinel Columbeanu este deja mare, o adolescentă pe picioarele ei, care știe ce vrea și care face tot ce îi stă în puteri pentru a avea o viață independentă. Are 16 ani, ia propriile decizii, iar tatăl nu poate fi decât foarte mândru.

Fost milionar ajuns să trăiască la un azil, Irinel Columbeanu nu mai are nicio emoție zilele acestea. Fiica lui, Irinuca, i-a transmis din America un mesaj decisiv. Mai precis acesta vine prin intermediul fostei sale soții, Monica Gabor. Fostul model a postat o fotografie cu fiica lor, Irina Columbeanu, și un contor. Adolescenta vine în România să își viziteze tatăl și rudele. „13 zile au mai rămas! Irina vine în România”, a scris Monica Gabor pe Instagram, alături de o fotografie cu fiica sa.

Irinuca i-a transmis lui Irinel Columbeanu un mesaj din America

Irina Columbeanu, acum în vârstă de 16 ani, a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare. În urmă cu mai puțin de un an ea și-a deschis un nou cont de Instagram, care să o reprezinte cu adevărat în noua etapă a vieții ei, cea de adolescentă. Se apropie de 6.000 de următori.  

Irina Columbeanu
Fiica lui Irinel Columbeanu este deja o domnișoară, după cum se vede din fotografia de la balul de absolvire (Instagram)

Recent, ea a postat imagini de la balul de absolvire, unde a purtat o rochie „spaghetti”, neagră cu flori mari, albastre. Petrecerea a avut loc într-un loc cu luciu de apă, iar distracția a fost maximă, după cum se poate vedea din imaginile distribuite de adolescentă pe rețelele sociale.

Irina Columbeanu
Irina Columbeanu trăiește de cinci ani în America, împreună cu mama sa, iubitul acesteia și fiul bărbatului (Instagram)

Irina locuiește de cinci ani în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama sa, cu iubitul acesteia, Mr. Pink, și cu fiul bărbatului. Acum adolescenta se pregătește intens de vizita în România, pentru a-și vedea tatăl, care locuiește într-un azil din Ghermănești, județul Ilfov. De altfel, mama fetei, Monica Gabor, a confirmat că fiica sa, Irina Columbeanu, va veni în România în această vară, după ce Irinel Columbeanu anunțase recent această veste.

Irinel Columbeanu nu mai are nicio emoție, își revede fiica în curând

Ultima dată când fiica lui Irinel Columbeanu a vizitat România  a fost în urmă cu cinci ani. Tatăl și fiica s-au văzut din nou, mai recent. Cu câteva luni înainte de a ajunge la azil, fostul milionar a fost în America pentru a-și vedea fiica.

Irina Columbeanu
Monica Gabpr a confirmat că fiica ei și a lui Irinel Columbeanu vine în România la mijlocul lunii iunie (Instagram)

Irina este acum o tânără independentă, care și-a cumpărat singură o mașină, are economii pentru facultate și îl ajută financiar pe tatăl ei. Irinel Columbeanu se mândrește cu fiica sa, care, pentru a avea independență financiară,  lucrează la un restaurant din Malibu.

„Irina e independentă. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu, și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a declarat Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre