Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Winslet era pregătită să întâmpine pandemia. Și-a jucat rolul dintr-un film în viața reală

Kate Winslet era pregătită să întâmpine pandemia. Și-a jucat rolul dintr-un film în viața reală
În timp ce majoritatea oamenilor din întreaga lume nu erau pregătiți pentru pandemia coronavirusului, actrița Kate Winslet a fost.

Celebra actriță în vârstă de 44 de ani a dezvăluit recent în cadrul unui interviu că, după ce a jucat în filmul „Contagion” din 2011, era pregătită pentru focar cu mult înaintea tuturor.

Ce făcea Kate Winslet când s-a anunțat carantina obligatorie

Kate Winslet se afla în Philidelphia filmând o mini-serie pentru HBO la începutul carantinei, dar pregătirea pe care a avut-o pentru rolul ei din filmul „Contagion” i-a furnizat cunoștințe despre cum să lupte cu o astfel de pandemie.

Când știrile despre virus s-au răspândit în est, vedeta a știut că este timpul să ia măsuri.

„Cred că e despre elementul necunoscut al acestui virus. Doar că nu știm cum va afecta vreun individ. Cred că asta a fost atât de îngrozitor. Sunt o persoană foarte practică și directă și dacă trebuie să răspund la o situație de urgență, mă duc direct în acea zonă”, declară actrița.

Kate Winslet a luat măsuri de precauție înainte ca acestea să fie anunțate de către autorități

Și „în acea zonă” a mers, luând măsuri de siguranță mult mai devreme decât cei din jurul ei.

„Oamenii au crezut că sunt nebună pentru că am umblat o săptămână întreagă purtând o mască de protecție, mergând la magazinul alimentar și ștergând totul cu alcool izopropilic și purtând mănuși. Apoi, dintr-o dată, pe data de 13 martie au apărut mai mulți oameni care au spus: De unde naiba iau una dintre acele măști?”, spune Kate Winslet.

Indiferent de propriile măsuri de siguranță pe care le-a luat, vedeta de la Hollywood a dezvăluit că două persoane din viața ei au fost afectate de virus.

„Unul a fost în L.A. și a fost foarte norocos să ajungă la un tratament cu plasmă convalescentă și s-a descurcat foarte bine, la 72 de ore după tratament. Un altul care locuiește în Londra a avut virusul, a fost la spital timp de 11 săptămâni, a ieșit și a făcut fiecare test pulmonar, test de sânge, tensiune arterială dar pur și simplu încă se simte foarte rău”, declară actrița.

Doliu în cinematografie. „Pantera Neagră” nu mai este

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre