Simona Ionescu / Redactor Șef

Katie Price își machiază fetița. Fanii reacționează dur la fotografiile copilei

Katie Price își machiază fetița. Fanii reacționează dur la fotografiile copilei
Katie Price a fost criticată dur pe Instagram, după ce a postat fotografii cu fiica ei în vârstă de cinci ani având fața acoperită complet de machiaj.

Fostul model în vârstă de 42 de ani, a distribuit o mulțime de fotografii în care pozează alături de fiica sa, Bunny. Cele două au îmbrăcat geci de piele identice și același machiaj.

Katie a primit reacții de la urmăritorii săi în câteva minute de la încărcarea postării, cu critici dure pentru că i-a pus fetiței sale ruj roșu, contur și creion dermatograf. Alții erau îngrijorați că Bunny bea coca-cola, un lucru nerecomandat copiilor din cauza conținutului ridicat de zahăr.

Reacțiile urmăritorilor la postarea în care Bunny apare machiată

În fotografii, modelul a folosit cutii de coca-cola pe post de bigudiuri și a realizat un machiaj glamour, pe care l-a recreat și pe Bunny.

„Omg atât de greșit să pui machiaj pe fața unui copil!”,„Greșit din toate punctele de vedere!”, „Machiaj pe un copil mic?”, „Copilul acela este transformat în mama ei”, spun urmăritorii vedetei.

Cu toate acestea, unii dintre fanii lui Katie au sărit în apărarea e: „Frumos”, „O iubesc pe micuța asta”, „Aw Bunny este frumoasă, nu credeam că arătați așa similar, dar cred că începe să arate mai mult ca tine”, „Arătați uimitor, uitați-vă la iepurașul acesta mic și drăguț, fetița mea adoră să se uite la ea pe Instagram”.

Cum se simte Katie în urma accidentului

Sesiunea de make-up a fost menită să aline durerile înfiorătoare avute în urma unei intervenții chirurgicale de șase ore la picioare, după un accident de săptămâna trecută.

Se pare că Katie suferă atât de mult, încât nu este în măsură să mănânce în urma operației la picioare, după ce s-a rănit în timpul excursiei în Turcia.

„Katie are toate aceste medicamente pentru durere, dar pur și simplu nu poate dormi din cauza durerilor”, a declarat o sursă apropiată de Katie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre