Simona Ionescu / Redactor Șef

Katy Perry, fotografii inedite, cu reclamă la măști!

Katy Perry, fotografii inedite, cu reclamă la măști!
Katy Perry împărtășește cu fanii săi imagini în care apare cu burtica la vedere, fiind însărcinată în al treilea trimestru.

Artista în vârstă de 35 ani a postat pe contul de Instagram două imagini cu ea într-o oglindă.

Cântăreața de muzică pop și-a arătat glorioasa burtică, fiind îmbrăcată într-un crop top din colecția KP și purtând, de asemenea, o mască de protecție cu inscripția „Smile”. Aceasta și-a asortat ținuta cu o pereche de pantaloni scurți galbeni cu dungi albe și roșii.

 

În a doua imagine apare cu o șapcă, cu un imprimeu asemănător măștii de protecție. Katy Perry a descris imaginile cu „Niciodată prea însărcinată pentru un crop top și niciodată îndeajuns de bună să nu port o mască… Luați-vă măștile #SMILE (nu uitați de dragele #Daisies și îndreptați către linkul din descrierea de la profilul meu pentru pachetele de merch).”

Katy Perry promovează siguranța, prin vânzarea de măști de protecție

Katy Perry nu doar că pledează pentru asigurarea siguranței prin purtarea măștilor de protecției, dar asigură și vânzarea unor produse de calitate și cool.

Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de urmăritorii starului pop: „Daaa, arăți magnific!”, „STRĂLUCEȘTI, STRĂLUCEȘTI IUBIM SĂ TE VEDEM AȘA”, „Arăți mai bine ca niciodată, cui îi pasă că ești prea în vârstă pentru un crop top.”.

Celebra cântăreață și Orlando Bloom, soțul ei în vârstă de 43 de ani, așteaptă până la finalul verii nașterea unei fetițe. Cei doi au început să iasă împreună în 2016 și s-au logodit în 2019, chiar de ziua îndrăgostiților.

Papanași din brânză de vaci, rețete din Bucovina

 

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre