Simona Ionescu / Redactor Șef

Kevin Costner, cu ochii în lacrimi la Cannes. A fost ovaționat timp de zece minute

Kevin Costner, cu ochii în lacrimi la Cannes. A fost ovaționat timp de zece minute
„Horizon: An American Saga”, un film epic western cu mai multe capitole, ar putea fi un alt mare succes pentru Kevin Costner. Actorul și regizorul Kavin Costner abia și-a stăpânit lacrimile la Festivalul de la Cannes 2024.

La cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, Kevin Costner a avut parte de o surpriză incredibilă. A fost ovaționat timp de zece minute de public, iar actorul și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Kevin Costner și-a autofinanțat acest proiect

În noua peliculă, Kevin Costner nu numai că joacă rolul principal, dar este și regizor, producător și co-scenarist alături de Job Baird. Având în vedere că și-a autofinanțat acest proiect, a fost un moment special și emoționant pentru Costner, care a avut ochii în lacrimi în timpul lungilor momente de aplauze.

Vedeta a arătat foarte bine într-un smoching negru și papion și a spus mulțimii că nu va „uita niciodată această experiență”.

„Un moment atât de bun, nu doar pentru mine, ci și pentru actorii care au venit cu mine”

Kevin Costner, cu ochii în lacrimi la Cannes. Sursă foto: Daily mail

„Îmi pare rău că a trebuit să aplaudați atât de mult timp pentru ca eu să înțeleg că trebuie să vorbesc. Niște oameni atât de buni. Un moment atât de bun, nu doar pentru mine, ci și pentru actorii care au venit cu mine, pentru oamenii care au crezut în mine, care au continuat să lucreze. (…)

Este o meserie amuzantă și mă bucur că am găsit-o. Nu există un loc ca aici.”, a glumit actorul, potrivit People. Prima din cele două părți ale filmului „Horizon” va fi lansat anul acesta. Momentele au fost cu atât mai speciale cu cât cinci dintre cei șapte copii ai săi au fost alături de el la festival și la proiecție.

Cei cinci copii ai lui Costner au fost alături de tatăl lor

E vorba de Annie, de 40 de ani, Cayden, care are 17 ani, Grace, în vârstă de 13 ani, Lily de 37 de ani, și Hayes, 15 ani, care are un mic rol în film. Cu toții au asistat, îmbrăcați în ținute de gală.

Alături de Costner, din distribuția plină de vedete mai fac parte Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Giovanni Ribisi, Ella Hunt, Danny Huston, Tom Payne, Abbey Lee, Michael Rooker, Will Patton, Douglas Smith, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jamie Campbell Bower, Michael Anganaro, Jeff Fahey, Tom Everett și Thomas Haden Church.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre