Simona Ionescu / Redactor Șef

Kevin Spacey e distrus. A fost executat silit. „Nu știu unde voi locui acum”

Kevin Spacey e distrus. A fost executat silit. „Nu știu unde voi locui acum”
Kevin Spacey e într-o situație greu de gestionat. Actorul a spus, cu lacrimi în ochi că locuința sa din Baltimore a fost executată silit. E la un pas să intre în faliment.

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan, actorul Kevin Spacey, afectat de problemele prin care a trecut a declarat printre lacrimi că locuința sa din Baltimore a fost executată silit și că are datorii legale de milioane de euro, în timp ce procesele sale se derulează în instanță.

Aproape falit

Kevin Spacey este aproape falit și are casa din Baltimore executată silit i-a recunoscut actorul lui Piers Morgan în cadrul emisiunii Fox News. Spacey a vorbit, printre lacrimi, despre copilăria grea, cu un tată simpatizant al naziștilor.

De asemenea, a spus că este evitat la Hollywood, în ciuda faptului că a obținut mai multe verdicte de nevinovăție. De asemenea, Spacey a negat categoric unele dintre noile acuzații lansate împotriva sa într-un nou documentar al Channel 4.

„Nu sunt foarte sigur unde voi locui acum”

Kevin a recunoscut că e aproape falit

„Săptămâna aceasta, locul în care am locuit în Baltimore a fost executat silit. Casa mea a fost vândută, așa că trebuie să mă întorc în Baltimore și să-mi pun toate lucrurile în depozit”, a recunoscut Spacey, lăcrimând după ce Morgan l-a întrebat unde locuiește acum. „Răspunsul la întrebare este: Nu sunt foarte sigur unde voi locui acum.”, a spus acesta distrus.

Când i s-a cerut să clarifice exact de ce a avut loc executarea silită, Spacey a mărturisit: „Pentru că nu pot plăti facturile pe care le datorez”, dar a precizat că a reușit să se ferească de declararea falimentului, „începând de astăzi”.  Cu toate acestea, când Morgan l-a întrebat câți bani are Spacey, acesta i-a spus: „Niciunul”. În schimb, le datorează „multe milioane” avocaților săi.

Tatăl lui Spacey avea un steag nazist atârnat în dormitor

Kevin Spacey, în lacrimi

Morgan și Spacey au vorbit și despre copilăria tumultoasă a actorului. Spacey i-a spus lui Morgan că a studiat jurnalele tatălui său, care avea un steag nazist atârnat în dormitor și că trebuie să ierte totul ca să-și poată liniști sufletul.

„Am ajuns să văd călătoria pe care tata a făcut-o de la faptul că a fost medic în al Doilea Război Mondial. Și să trec prin albumele sale, prin jurnalele sale și să văd despre ce a scris, ce a simțit când a mers în Germania după război. Și cum a fost îndoctrinat lent de o serie de oameni care au intrat în viața lui. Și cum a găsit un motiv pentru care nu a reușit să reușească să devină marele scriitor care își dorea să fie. Este o poveste tristă și lungă. Dar trebuie, de asemenea, să caut să iert”, a mai spus actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre