Simona Ionescu / Redactor Șef

Khloe Kardashian prinsă cu mâța în sac! Fanii au descoperit că își editează fotografiile postate

Khloe Kardashian prinsă cu mâța în sac! Fanii au descoperit că își editează fotografiile postate
Vedeta din show-ul Keeping Up With The Kardashians a distribuit un selfie în luna mai pe rețelele de socializare care i-a lăsat pe urmăritorii ei uimiți. Imaginea originală a „scăpat” de curând în mediul online și există o diferență destul de mare între cele două fotografii.

Khloe Kardashian a făcut o gafă editând un selfie în programul Photoshop, fiind descoperită de fani.

După luni de speculații în urma postării acelui selfie de nerecunoscut, vedeta în vârstă de 36 de ani, a fost mustrată de comunitatea din online, după ce imaginea originală a fost în cele din urmă dezvăluită.

Cum au descoperit fanii imaginile trucate de Khloe Kardashian

Un episod din emisiunea Keeping Up With The Kardashians părea a fi realizat în aceeași zi cu imaginea care a stârnit o surpriză în rândul fanilor, datorită schimbării radicale de înfățișare a lui Khloe.

Cu toate acestea, un fan cu ochi de vultur a observat câteva diferențe foarte evidente între imaginea originală și imaginea pe care a publicat-o în cele din urmă pe rețelele de socializare.

Utilizatorul a creat o mare vâlvă în social media după ce a publicat imaginile incriminatoare: „Mă dezgustă modul în care promovează standardele de beauty, e toxic”, „Astea sunt literalmente două imagini diferite”, „Asta e chiar foarte trist, de ce a simțit nevoia să facă asta?”, „Cineva să sune la MTV Catfish Celeb Edition”.

Toată lumea greșește. Khloe Kardashian compătimită de comunitatea din online

În timp ce unii utilizatori ai rețelei Twitter și-au exprimat uimirea față de imagini, alții au spus că este totuși frumoasă în fotografia originală și nu are  nevoie să folosească aplicații de editat.

„În orice caz, arată atât de hot. Nu știu de ce s-ar fi editat atât de mult „, a scris un fan.

Alții și-au exprimat îngrijorarea față de dorința lui Khloe de a schimba imaginea într-o asemenea măsură.

Khloe a stârnit, de fapt, zvonurile potrivit cărora ar fi apelat la bisturiu pentru a-și modifica aspectul atunci când a postat clipul în mai.

Cu toate acestea, fanii au observat rapid că vedeta și-a folosit câteva abilități de Photoshop în imagine, după ce au observat că o parte din colierul ei lipsea.

În ciuda furiei comunității ei din online, Khloe nu a comentat subiectul și a  distribuit o fotografie de la plajă și le-a spus fanilor: „Îmi pare rău că nu pot răspunde la telefon chiar acum”.

Jorge stă la mare, cu burta la soare, înainte de Marea Încercare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre