Simona Ionescu / Redactor Șef

Khloe Kardashians, primele lecții de cochetărie pentru fiica ei, True

Khloe Kardashians, primele lecții de cochetărie pentru fiica ei, True
Ținând pasul cu familia Kardashians, Khloe Kardashian și fiica ei True au strălucit în ținutele asortate Burberry, într-o postare din vacanță.

Khloe Kardashian și fiica ei True i-au înduioșat pe fani în timp ce s-au îmbrăcat în ținute de designer din cap până în picioare. Vedeta din emisiunea Keeping Up With The Kardashians și fetița ei arătau super chic purtând emblema britanică Burberry, într-o escapadă idilică.

Khloe și True au petrecut săptămâna trecută ca mama-fiică în Turks și Caicos, iar vedeta a împărtășit câteva imagini din vacanță.

Khloe a purtat părul în împletituri elegante, în timp ce a pozat împreună cu fiica ei pe treptele proprietății lor de vacanță.

Fanii au fost înduioșați

Între timp, micuța True a purtat un superb costum de înot cu imprimeu Burberry pentru a se potrivi cu mămica ei elegantă. Ea a pozat în fața lui Khloe și amândouă își arătau pozițiile de modele pentru Instagram. Khloe a descris inaginile cu: „Vibrații de vacanță”.

Fanii ei de pe Instagram au fost copleșiți de ținutele lor incredibile și au scris ăn secțiunea de comentarii: „Idealul mamă-fiică”, „Gemene”.

În vacanța familiei Kardashian și-a făcut apariția și fostul soț

Khloe s-a bucurat de o vacanță în Bahamas săptămâna trecută cu sora ei Kylie Jenner.  De asemenea, s-a relaxat și cu Kendall, mama lor Kris Jenner și fratele Rob Kardashian.

Fostul soț a lui Khloe și tatăl lui True, Tristan Thompson, a venit în călătorie pe fondul zvonurilor din media cum că cei doi sunt din nou împreună.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre