Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian a cumpărat ca mai îndrăgită bijuterie a prințesei Diana. A plătit o avere

Kim Kardashian a cumpărat ca mai îndrăgită bijuterie a prințesei Diana. A plătit o avere
S-a încheiat licitația organizată de Sotheby's pentru vânzarea colierului cruciuliță cu ametist și diamante al Dianei, bijuteria pe care prințesa inimilor a iubit-o cel mai mult.

Superba bijuterie a fost achiziționată de Kim Kardashian, pentru suma de 197.000 de dolari. Compania cu sediul în Marea Britanie a confirmat vânzarea pentru DailyMail.com.

O sursă apropiată vedetei a declarat că aceasta este “onorată să poată deține o bijuterie fină purtată cândva de regretata prințesă și să adauge la colecția ei în creștere de suveniruri istorice purtate de femei puternice care au inspirat-o. (…) Diana a fost o femeie cu un stil, o frumusețe și o grație incredibilă”.

Diana a purtat colierul la o gală de caritate

Prințesa Diana a purtat faimoasa bijuterie în timpul unei gale de caritate din Londra, în octombrie 1987. Ea a asortat colierul somptuos cu o rochie de catifea cu mâneci lungi, care i-a venit ca turnată și a strălucit la acel eveniment. Imensul pandativ a fost realizat în anul 1920 de compania de bijuterii Garrard și, potrivit Vogue, Diana era prietenă cu patronul firmei, omul de afaceri britanic Naim Attallah.

Piesa “îndrăzneață și colorată” a fost realizată cu “ametiste tăiate pătrat și diamante tăiate circular”, cu o greutate totală a diamantelor de aproximativ 5,25 carate. “Puțini oameni ar putea purta această piesă, Diana chiar strălucea”, a declarat fiul lui Naim, Ramsay Attallah la sfârșitul anului trecut.

În 2011, Kim a cumpărat și câteva brățări care i-au aparținut lui Elizabeth Taylor

Kim are o pasiune pentru a achiziționa haine și bijuterii care au aparținut unor personalități. În anul 2011 ea a cumpărat un set de brățări ale lui Elizabeth Taylor pentru suma de 65.000 de dolari, iar în 2017, a plătit 379.500 de dolari pentru ceasul lui Jackie O. Chiar dacă nu a putut să o adauge colecției sale pentru că aparține unui muzeu, Kim a purtat și celebra rochie a lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o atunci când a cântat Happy Birthday Mr. President.

Are o “obsesie ciudată pentru lucrurile oamenilor morți”

Vedeta a îmbrăcat rochia la balul găzduit de Anna Wintour, dar a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților, după ce s-a zvonit că ar fi deteriorat rochia. În plus, utilizatorii Twitter au acuzat-o că are o “obsesie ciudată pentru lucrurile oamenilor morți”.

Un alt utilizator a scris pe Twitter că “Daunele aduse de Kim Kardashian istoriei modei sunt atât de lipsite de respect și scârboase”. Un alt fan a explicat că “Prințesa Diana se uită din ceruri, văzând că Kim Kardashian i-a cumpărat vechile bijuterii”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre