Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian a luat o decizie importantă. Vrea să își „protejeze viața privată”

Kim Kardashian a luat o decizie importantă. Vrea să își „protejeze viața privată”
Kim Kardashian nu mai vrea să-și expună viața personală, de aceea în ultima perioadă e foarte atentă. Totul se întâmplă pe fondul zvonurilor de iubire cu Odell Beckham Jr.

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr. au sosit separat la o petrecere pre-Grammy în Los Angeles. Bruneta nu mai vrea să știe nimeni ce face cu viața ei personală.

Ținută de infarct

Kim Kardashian a fost o adevărată apariție la petrecerea premergătoare premiilor Grammy, la care a participat și Odell Beckham. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a luat ochii tuturor cu ținuta purtată. Kim a ales un top cu spatele gol, asortat cu o pereche de pantaloni din piele cu șireturi.

Nu mai vrea să-și afișeze viața privată

De asemenea, Kim Kardashian a ales accesorii delicate, purtând câteva inele și o geantă mică din piele cu un lanț argintiu. Coafura a fost elegantă, iar machiajul senzual, în culori monocrome. În timp ce în jurul ei și al jucătorului de fotbal în vârstă de 31 de ani se învârt din nou zvonuri de dragoste, o persoană din interior a dezvăluit în exclusivitate pentru DailyMail.com că starul dorește să își păstreze viața amoroasă „cât mai privată”. În comparație cu relațiile sale amoroase din trecut.

Kim Kardashian, de-a dreptul fermecătoare. Sursă foto: Daily mail

Kim nu vrea să comenteze nimic de relația cu Odell

Sursa a precizat că aceasta este „atașată” de Odell și că cei doi au dezvoltat o relație minunată. Despre starul NFL și Kim s-a vorbit pentru prima dată în septembrie anul trecut. Ea a participat la petrecerea de 31 de ani a acestuia, dar a păstrat tăcerea despre presupusa lor idilă.

Kim a venit la petrecere alături de sora ei mai mică, Khloe

„Kim vrea să își păstreze viața sentimentală cât mai privată posibil în acest moment. Vrea să-și protejeze viața privată un pic mai mult decât a făcut-o în trecut”, a spus sursa. La petrecere, Kim a venit însoțită de sora ei mai mică, Khloe Kardashian, în vârstă de 39 de ani, care a ales să poarte tot o ținută neagră. Khloe și-a pus în evidență silueta de clepsidră într-un salopetă mulată și a purtat un trench negru, din blană, pe umeri.

Khloe Kardashian arată bestial! Sursă foto: Daily mail

Sora lui Kim a fost la înălțime

A optat pentru cizme până la genunchi și și-a făcut intrarea elegantă purtând o pereche de ochelari de soare negri supradimensionați. Imaginea a fost completată de niște buze superbe, culoarea caramelului. Festivitatea premergătoare premiilor Grammy a fost organizată de Jay-Z la clubul exclusivist și a avut ca invitați și alte vedete de primă mână, printre care Lil Uzi Vert, precum și Corey Gamble, iubitul lui Kris Jenner.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre